Jij bent er toch ook bij op 18 juni?We starten de dag met een wedstrijd & lunch voor de leden van het eerste uur omdat daar de club tenslotte ook mee is gestart. 

Vervolgens zijn er verschillende jeugdactiviteiten voor de C, D, E & F jeugd zoals een shoot-out competitie, wipe-out competitie en een clinic verzorgd door Dames & Heren 1. Voor de allerkleinsten staat er in de kooi een springkussen en een tent waar geschminkt en geknutseld kan worden.

Voor de ouders en senioren staan er gedurende de hele dag diverse foodtrucks & bars op het terrein zodat ook zij zich naar hartenlust kunnen vermaken. Er is deze dag genoeg te zien en te beleven!

Later in de middag is het programma voor A & B Jeugd met ook voor hen de wipe-out competitie! Tevens wordt er een wedstrijd gespeeld tussen Heren 1 en de Boekaniers (de bekendste spelers van weleer) wat een spektakelstuk zal worden! 

Aan het eind van de middag sluiten we de dag voor de jeugd af met een knalfeest en een act van het team van Checkpoint (bekend van TV!). Er is zelfs een echte Checkpoint DJ die de laatste hits zal draaien tijdens het jeugdfeest! 

De avond wordt afgetrapt door de voorzitter en een compilatiefilm van de festiviteiten van de dag waarna het feest spetterend zal beginnen met de jongens van The Piano House! Daarna zal de DJ het overnemen en zorgen voor een niet te vergeten feest aan het eind van een onvergetelijke dag! 

Lees Verder[naar de website]