header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

De teamindeling voor de junioren en jongste jeugd staat op de site!

Junioren teams

15-6
De teamindeling voor de ABCD-teams en de jongste jeugdteams staat op de website! Je vindt de indeling via onderstaande link, of na inloggen in de app of op de website. Ga daarvoor naar club- documenten- jeugdcommissie, of klik hier
Om het bericht te kunnen downloaden moet je zijn ingelogd!

Lees verder

Nog meer versoepelingen!

Barcommissie

11-6 NA HET TERRAS MOGEN WE NU OOK HET CLUBHUIS OPEN GOOIEN!
LET OP: dit geldt nog steeds alleen voor spelers/coaches/begeleiders/trainers & vrijwilligers die op dat moment aanwezig moeten zijn op de club. Helaas, dus nog NIET voor publiek... 


Lees verder

Superleuk artikel in de Hockeykrant!

Keepers commissie

11-6
De nieuwe Hockeykrant is uit met een superleuk interview met onze eigen Rogier Ritter over de keepers van HCIJ. Leuk om te lezen voor keepers maar ook voor spelers, coaches, trainers, ouders, mascottes, vrijwilligers, nou eigenlijk voor IEDEREEN!
Lezen kan hier (click op de cover, pagina 15)!


Lees verder

Geslaagd!

Bestuur

10-6 HCIJ FELICITEERT ALLE GESLAAGDEN VANDAAG! 
Wat een raar jaar en wat knap dat jullie het hebben gehaald! Jullie mogen heel trots zijn op jezelf. Maak er een prachtige feestzomer van en heel veel geluk met je volgende stap.
Voor alle mensen die het nét niet gered hebben; die volgende kans is voor jou, pak ´m, je kán het!


Lees verder

We mogen weer!

Bestuur

9-6 Aanstaand weekend is het zover; er mag weer gespeeld worden tegen andere clubs! SUPERFIJN! Toch zijn er nog wel wat Corona-regels die nageleefd moeten worden...

Lees verder

-- Dames A (zondag) zoekt nieuwe speelsters! --

Senioren teams

8-6 Heb jij samen hockeyen ook zo gemist? Stof je stick dan af, want wij zijn op zoek naar gezellige 30+ dames om ons team een frisse impuls te geven!
Als enthousiast damesteam met liefde voor het spel gaan wij graag voor de winst. Samen plezier hebben is voor ons minstens zo belangrijk naast het veld, dus op zondagmiddag borrelen we regelmatig na. 

Lees verder

Ons terras is OPEN! (helaas nog niet voor publiek)

Barcommissie

29-5 Het begin is er; spelers, trainers, coaches, scheidsrechters en coördinatoren zijn welkom voor een drankje of een hapje op ons eigen HCIJ-terras. Op de hockeyclub mag -ondanks alle versoepelingen- nog geen publiek komen. Dus helaas mogen we ons terras daar nog niet voor openstellen. HCIJ mag max 50 personen ontvangen met 2 personen per tafel. Uiteraard gelden de horecaregels en vragen we je

Lees verder

Mijn naam is Daan Jongejan...

Bestuur

27-5 Hoi allemaal,
Mijn naam is Daan Jongejan, 30 jaar jong en vanaf dit seizoen trainer-coach van IJsseloever Dames 1. Na een aantal hele prettige gesprekken met bestuur en speelsters bleek snel duidelijk waar de club met Dames 1 naartoe wil en dat wij een gedeelde visie hebben over hoe wij deze sportieve ambities willen realiseren.

Lees verder

De ledenenquête staat online!

Bestuur

26-5Vandaag 26 mei is er naar alle leden een mail uitgegaan met de link voor de ledenenquête. Mocht het zijn dat je deze mail niet hebt gekregen, maar je wil ons wél graag helpen door je mening te geven over verschillende onderwerpen; mail ons op [email protected]
We sturen je dan de link toe. Met sportieve groet,
 
Bestuur HCIJ


Lees verder

Kom maar op met die zomer!

Clinics - kampen - toernooien

24-5 Nu het zonnetje zich steeds meer laat zien, en de temperaturen op beginnen te lopen, beginnen bij ons de zomerkampkriebels. Kom maar op met die zomer! In de zomervakantie organiseert SportWays een hockeykamp bij ons op de club. Tijd voor heel veel hockey in de zon, watergevechten, nieuwe skills en lol trappen. Zien we jou op het kamp?

Lees verder

Nieuwe versoepelingen senioren

Senioren teams

22-5 Sinds 19 mei is het weer voor iedereen toegestaan om te sporten in groepsverband. Dit betekent dat alle senioren weer gezamenlijk mogen sporten. Wel dienen personen van 27 of ouder nog steeds 1,5 meter afstand te houden in het veld.

Lees verder

* Dames 1 zoekt nieuwe speelsters *

Commissie Tophockey

19-5 IJsseloever dames 1 is op zoek naar nieuwe spelers voor komend seizoen! 
Wij zijn een jonge groep meiden en komen uit in de 1ste klasse waar plezier en prestatie hand in hand gaan, zowel op het veld als daarbuiten! 
Er zijn open trainingen op de volgende data van 20:30-22:30:

Lees verder

Pre-Order de nieuwe HCIJ Tech Sweater NU!

Sponsorcommissie

17-5 **MET INGANG VAN HET NIEUWE SEIZOEN VERKRIJGBAAR**
De eerste 150 HCIJ Tech Sweaters zijn in productie genomen. Hoe tof is dat?! Wil jij ook zo’n mooie sweater? Dat kan! Bestel de sweater via het pre-order formulier, klik hier.*
Pas -en afhaalmomenten van pre-orderbestellingen in het clubhuis: zaterdag 4 en 11 september tussen 10:00 - 12:00 uur.**

Lees verder

Teamindelingen 2021-2022

NST

17-5 Alle HCIJ-spelers die volgend seizoen in een ABC- of D-team spelen, hebben inmiddels via de mail bericht gekregen met betrekking tot de teamindelingen. Hier een korte samenvatting voor wie het gemist heeft.
C en D

Lees verder

Bedankt Stefan!

Bestuur

15-4 Stefan heeft recent besloten om zijn carrière een andere richting te geven. Dat is voor hem een hele mooie stap, maar betekent helaas voor HCIJ dat hij niet meer genoeg tijd vrij kan maken voor zijn functies bij onze vereniging. Per 1 april is hij daarom gestopt met zijn werkzaamheden.

Lees verder

HCIJ Vacatures...vrijwilligers gezocht!

Vacatures

17-2 Beste HCIJ-ers,
Graag wil ik jullie aandacht vragen voor een aantal belangrijke vrijwilligersrollen waarvoor we nog op zoek zijn naar invulling.
De Bestuur of Commissie rol van Vrijwilligers coördinator & ledenwerving.
De Communicatie Commissie zoekt, in dit steeds sterker toenemende digitale tijdperk, extra ondersteuning.

Lees verder