header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

22 mei > BITJES HAPDAG

Communicatiecommissie

12-4 Op zaterdag 22 mei 2021 is er weer een bitjes hapdag op IJsseloever in samenwerking met SPTL. Deze dag kan je een professionele gebitsbeschermer op maat laten maken tegen actietarief!
SPTL is aanwezig van 10:00-14.00 uur op de club. Aanmelden is verplicht en dit kan tot uiterlijk 20 mei 2021. 

Lees verder

* WIJ ZOEKEN BARMEDEWERKERS *

Barcommissie

11-4 Het moment dat het clubhuis van HCIJ weer open mag, komt gelukkig steeds dichterbij. Als het zover is, willen we graag meteen goed van start om de gezelligheid, die we zo gemist hebben, meteen weer op te pakken. Daarom zijn we op zoek naar barvrouwen en -mannen of keukenprins(ess)en die willen helpen om samen de bar en keuken te draaien. En bovendien bij te dragen aan een gezellige sfeer in ons

Lees verder

* IJsseloever is op zoek naar keepers voor de jongens D en meisjes B *

Keepers commissie

10-4 IJsseloever heeft de ambitie om uit ieder team te halen wat erin zit. Dat betekent voor de lijnteams dat we een keeper zoeken die zich serieus wil inzetten om het subtop-niveau te behalen. Maar ook voor de reguliere teams zoeken we keepers die deze belangrijke rol willen vervullen. Lijkt het jou leuk om dit avontuur aan te gaan? Haak dan eens aan op de vrijdagavond om mee te trainen en te

Lees verder

Activaa: voor ondernemers met ambitie!

Sponsorcommissie

10-4 HCIJ SPONSOR IN DE SCHIJNWERPERS | Sinds dit seizoen prijkt het logo van Activaa Accountants en Adviseurs uit IJsselstein op de mouw van alle HCIJ thuis- en uitshirts. Eigenaren Wouter Alings en Richard Lenting zijn trots op de gerealiseerde zichtbaarheid door de sponsoring die geheel is ingezet vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid. "Zelf ben ik geen hockeyer, maar via vrienden in

Lees verder

Instromen bij de ONFIRE hockeyschool nog mogelijk!

Clinics - kampen - toernooien

28-3 Instromen bij de ONFIRE hockeyschool nog mogelijk!
De ONFIRE hockeyschool op HC IJsseloever is inmiddels van start gegaan. Maar, als je toch nog graag mee wil doen, dan ben je van harte welkom om in te stromen voor de resterende trainingen! Schrijf je snel in opwww.hockeysupport.nl!


Lees verder

Haal je scheidsrechters kaart op maandag 26 april om 19.30u online!

Scheidsrechterscie

15-3 Terwijl steeds meer teams mogen trainen maar nog geen officiële competitie hebben, is het misschien goed om alvast een scheidsrechters kaart te halen, zodat je er klaar voor bent als we weer wedstrijden mogen spelen. Het examen zal online en vanuit huis plaatsvinden. Meld je nu aan!


Lees verder

SportWays hockeykamp op HC IJsseloever

Clinics - kampen - toernooien

7-2 Ben jij klaar voor 2021?!
Pak je agenda er maar bij, het is tijd om plannen te maken voor het nieuwe jaar! Wij hebben nu al zin in 2021, met heel veel training, wedstrijden, clinics, fun en hockey, hockey, hockey.

Lees verder

HCIJ Vacatures...vrijwilligers gezocht!

Vacatures

17-2 Beste HCIJ-ers,
Graag wil ik jullie aandacht vragen voor een aantal belangrijke vrijwilligersrollen waarvoor we nog op zoek zijn naar invulling.
De Bestuur of Commissie rol van Vrijwilligers coördinator & ledenwerving.
De Communicatie Commissie zoekt, in dit steeds sterker toenemende digitale tijdperk, extra ondersteuning.

Lees verder