header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Clubkleding

Alle initiatieven die er zijn voor kleding, tassen, bidons, shirts e.d. stimuleren wij van harte. Maar wij willen jullie wel op een aantal afspraken duiden die hierover bestaan binnen de club.

HCIJ kleding

Tenue; Shirts / Broeken / Rokjes (officiƫle THUIS en UIT wedstrijdtenue)
Deze worden exclusief gemaakt voor HCIJ door Club Colors en zijn verkrijgbaar via de webshop. Deze mogen voorzien worden van sponsoruitingen, maar alleen na overleg en goedkeuring van de sponsorcommissieen mits voldaan aan onderstaande voorwaarden.

Sponsoruitingen op wedstrijdtenue
Bedrukking is mogelijk op zowel voorzijde, achterzijde en mouw. Bij de bedrukking moeten de regels van de KNHB in acht worden genomen, alle info treft u hier aan.

LET OP
in verband met exclusiviteitsrechten van enkele clubsponsors is afstemming vooraf noodzakelijk. Stem dus altijd vooraf de sponsor af met de sponsorcommissie, door een email te sturen aan [email protected]

Het dragen van shirt sponsoring zonder afstemming en akkoord van de sponsorcommissie is niet toegestaan.

HCIJ Trainingspakken (ca. €90,- excl. BTW en bedrukking)
Indien je met jouw nieuwe team HCIJ trainingspakken wil aanschaffen en je hebt een sponsor(s) gevonden die dit willen betalen voor jullie dan geldt de volgende procedure;

  • De contactpersoon voor jouw team meldt zich aan via een email naar [email protected]. Vermeldt hierbij om welk Team het gaat en vergeet jouw telefoonnummer niet te vermelden. Tevens hebben wij alle gegevens nodig van de sponsor(en), dus naam, adres, contactpersoon, BTW nummer etc.
  • Wij zullen dan contact opnemen met jullie om een passessie in te plannen, passessies zijn alleen op afspraak!
  • Na de passessies zullen wij alle gegevens invullen en de bestelling plaatsen.
  • LET OP! Bestellingen zullen alleen geplaatst worden als alle gegevens zijn aangeleverd. Indien er dingen missen als contactgegevens van de sponsor of andere informatie, zal de bestelling niet geplaatst worden!

Opmerking: alleen HCIJ trainingspakken mogen worden voorzien sponsoruitingen. Privé andere kleding aanschaffen zonder bedrijfsuitingen en HCIJ logo is geen probleem.

Niet officiƫle HCIJ kleding (inloopshirts , hoodies, tassen en overige kleding)
De sponsoring van overige kleding en artikelen is wel toegestaan en het is aan de teams, de coach en de mogelijke sponsor om dit met elkaar onderling af te stemmen. 

Clubbijdrage sponsor 
Indien u als bedrijf een team wilt sponsoren met een uiting van uw bedrijf op kleding en/of andere artikelen, zult u ook lid worden van onze business club voor 2 jaar. Lidmaatschap van de club houdt in dat uw bedrijfsnaam vermeld wordt op onze website. Het eerste jaar is dit vrij van kosten gezien u de investering in de kleding doet, het tweede jaar betaalt u € 250,- excl. btw aan de club. Na het tweede jaar bent u vrij om dit voort te zetten. 

Bent u al clubsponsor van HCIJ (o.a. borden en doeken langs de velden) dan bent u vrij van bovenstaande kosten.

Graag worden wij van te voren even op de hoogte gebracht van uw sponsorplannen, zodat wij een totaal overzicht behouden.

 
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein