header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Missie en visie Sponsorcommissie

Als sponsor van HC IJsselsoever verbindt u zich met één van de leukste, meest ambitieuze en gedreven hockeyclubs van onze regio. De club telt gemiddeld ongeveer 1200 leden en vierde in 2016 het 35 jarig jubileum van onze vereniging. Zowel de heren als de dames doen jaarlijks mee in de regionale top en beginnen ondertussen ook landelijke successen te boeken met onze lijn en seniorenteams. Dat maakt IJsseloever als amateurvereniging uniek in deze regio.

Onze club onderscheidt zich niet alleen door de prestaties van de eerste teams, ook in de breedte presteert de club uitstekend. Wekelijks trainen en spelen 300 senioren en 900 jeugdleden op de IJsselsteinse velden. Meer dan honderd ouders zijn actief bij de club betrokken als coach, scheidsrechter of onderdeel van een vrijwilligers commissie. Wij zijn daarmee één van de grootste clubs in de regio met een uiterst succesvolle combinatie van top- en breedtesport.

Door haar omvang, haar historie en haar sportieve successen heeft de club een uitgebreid zakelijk en sociaal netwerk opgebouwd in en rondom IJsselstein. Ook de unieke ligging van de vereniging aan de Hollandse IJssel en ons prachtige nieuwe clubhuis, geeft sponsoren van de club een optimale gelegenheid om zich daarmee te profiteren.

De exposure die een sponsor krijgt varieert uiteraard per categorie en omvat onder meer reclame-uitingen langs onze velden en in alle andere communicatiemiddelen die IJsseloever gebruikt (o.a. website, app, regionale media, social media en presentatiemogelijkheden in het clubhuis).

Onze vereniging biedt een interessant Business Club. Wij kunnen u diverse mogelijkheden bieden om de contacten tussen de verschillende partners te bevorderen. Daarnaast behoort het tot de mogelijkheden voor sponsoren eigen bijeenkomsten in ons clubhuis te organiseren.

Het team van de sponsorcommissie bestaat uit:

Harald Oosting 06-11001343
Alexander Meijers 06-30384742
Ronald Batenburg 06-20201292
Erwin van Doorn 06-51311811
Erik Huls 06-27159266

Als u overweegt sponsor te worden van HC IJsseloever of vragen/idee├źn hierover heeft, neem dan contact op met sponsorcommissie door een email ter sturen naar [email protected]. Er zijn diverse vormen van sponsoring mogelijk, die zij u graag toelichten.

 
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein