header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Keeperstassen ophalen!

App

25-7Er staan nog 7 keeperstassen van vaste keepers in het keepershok. Als jullie ook dit seizoen weer willen keepen kom dan voor 10 augustus de tas ophalen! Voordat alles wordt afgebroken. De tassen moeten thuis worden gehouden. In verband met de bouw van het nieuwe clubhuis is er geen ruimte voor opslag op de club. vragen? [email protected]

Lees verder

Gezocht: oud hockeymateriaal

Algemeen

7-7Het seizoen zit er op en we gaan allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Dat betekent dat alle oude hockeyspullen niet meer nodig zijn. Maar gooi ze vooral niet weg; wie weet kunnen we ze nog gebruiken!


Lees verder

Vernieuwde concept-indeling seniorenteams

Senioren teams

5-7Het is ieder jaar weer een gepuzzel van jewelste. Na een eerdere conceptversie zijn er nog wat wijzigingen geweest, nieuwe leden er bij maar helaas ook afscheid genomen van een aantal gewaardeerde leden.


Lees verder

Hockeyplaatjes sparen bij PLUS J. Schimmel

Sponsorcommissie

5-7 Hockey Club IJsseloever wil, in samenwerking met PLUS J. Schimmel IJsselstein, een leuke actie op touw zetten, namelijk een hockeyplaatjes actie. We hebben in seizoen 2011 / 2012 al een keer eerder een dergelijke spaaractie geïnitieerd en dit was een groot succes.


Lees verder

Start trainingen seizoen 1718 (incl. trainingsschema)

Junioren teams

1-7 De laatste trainingen voor de jeugd (die de eerste van het nieuwe seizoen waren!) zitten er op. De HCIJ-velden krijgen rust. Via dit bericht wil ik jullie informeren over de wijze waarop we het nieuwe seizoen gaan beginnen.
We starten op in 3 fases. Het "opstart-schema” ziet er als volgt uit :


Lees verder

Teamindeling jeugd 1718 INCLUSIEF JONGSTE JEUGD

Junioren teams

19-6 De teamindelingen jeugd voor komend seizoen zijn gereed (nu ook de Jongste Jeugd)!
Om deze te bekijken ga je via "inloggen" (LISATeam) naar ‘club’, ‘documenten’ en ‘jeugdcommissie’. Daar tref je het document aan waarin de teamindeling is weergegeven.

Lees verder

Voorbereiding 1718 : Technisch Kader

Junioren teams

9-6 Er wordt hard gewerkt aan de invulling van de verschillende trainer-, coach- en manager functies voor de nieuwe teams van seizoen 1718. Vanaf nu geven we je de mogelijkheid dit te volgen. De actuele situatie tref je aan in een document dat we in LISATeam hebben opgenomen.

Lees verder

H1

H1 - Oefenwedstrijd
Datum zondag 13-8
Spelen 14:45

Instagram

Twitter

Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42 B
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein