header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

PLUS Boeken moeten VOL!

Sponsorcommissie

21-1 Beste HCIJ spaarders,
Dat de hockeyplaatjes goed ontvangen zijn bij onze leden wisten we al. Vele leuke enthousiaste terugkoppelingen zijn er ontvangen. Dat bleek nog eens afgelopen vrijdag tijdens de speciaal georganiseerde ruilbeurs bij Brasserie Joris. Massaal is er door jullie ingegaan op de uitnodiging. Het was dan ook een super gezellige middag waarbij veel mensen hun boek vol

Lees verder

Wintersweer, wat zijn de procedures.

Veldkeuring

5-1 Indien er geen bericht staat op de site over afgekeurde velden en twijfel je of je wel of niet mag trainen op een veld, houd dan de volgende regels in de gaten. 
Mocht het veld tijdens een wedstrijd toch glad beginnen te worden dan beslissen de scheidsrechters in overleg met de twee coaches over het al dan niet doorspelen.

Lees verder

Jeugdtrainingen in de winter

Junioren teams

11-11 Het is november, de stoomboot ligt op koers naar Nederland en voor je het weet zitten we aan de oliebollen en champagne. Tijd om jullie te informeren over de trainingen tijdens de winter. Nadat ik het allemaal in kaart had, bleek het best een ingewikkeld geheel. Ik zet e.e.a. daarom puntgewijs voor je op rij:

Lees verder