header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Play offs Dames 1 op 23 juni 2018

Bestuur

19-6Onze Dames 1 heeft een geweldige prestatie geleverd: vorig jaar gepromoveerd en nu al weer geplaatst voor de play offs. Tegenstander in deze 'best of three' serie is Dames 1 van MHC Boxmeer.


Lees verder

Aanstellen trainers en coaches seizoen 2018-2019

Junioren teams

18-6 Zondag publiceerden we de teamindelingen en gaven jullie daarmee inzicht in de oplossing van een grote puzzel ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een andere puzzel is die van de begeleiding van al die nieuwe teams. Trainers, coaches en soms ook managers worden gezocht en aangesteld. We zijn daar al best een eindje mee op weg (maar moeten ook nog een heel eind). Vanuit de

Lees verder

Teamindelingen jeugd seizoen 2018-2019

Junioren teams

17-6 Het hockeyseizoen zit er weer op! De laatste weken zijn we achter de schermen druk geweest met het maken van de teamindeling voor het nieuwe seizoen  Je kunt de nieuwe teamindeling inzien door in te loggen op Lisa (Club->Documenten->Jeugdcommissie).

Lees verder

Vrijwilligers bedankt!

Algemeen

17-6 Beste Vrijwilligers van HCIJ,
 
Jullie hebben je het afgelopen jaar weer met veel enthousiasme ingezet voor HCIJ.
Vanuit het bestuur en namens de leden willen we iedereen daar nogmaals ontzettend voor bedanken.
 

Lees verder

HCIJ Dames 2 zoekt trainer / coach

Senioren teams

16-6IJsseloever Dames 2 zoekt voor komend seizoen een enthousiaste trainer/coach. Dames 2 speelt op dit moment reserve 1ste klasse, maar zal volgend jaar uitkomen in de reserve 2de klasse. Doel is bovenin mee te kunnen draaien in de 2de klasse.

Interesse in deze vacature, neem dan per mail contact op met Gaston Meij 

Lees verder

Sportways hockeykampen op HCIJ

Algemeen

15-6 Lekker hockeyen in de zomer? SportWays hockeykamp op IJsseloever!
In de zomervakantie wordt van 16 t/m 18 juli 2018 voor alle hockeyfans een tof én leerzaam hockeykamp op onze club georganiseerd ( bekijk de kalender ). Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyers die niet genoeg kunnen krijgen van hockey en hun technieken een extra boost willen geven. Ons programma duurt van

Lees verder

Uitnodiging ALV 28 juni 2018

Bestuur

14-6We gaan geschiedenis schrijven: we gaan de allereerste  ALV in ons nieuwe clubhuis organiseren. Op donderdag 28 juni 2018 starten we om 20:00 uur met de vergadering. Is het clubhuis dan al af? Nee, dat niet maar we zijn zo trots op het resultaat tot nu toe dat we niet langer willen wachten met jullie te laten zien hoe geweldig het wordt. Daar wil je bij zijn!

Lees verder

Kennismakingstrainingen

Junioren teams

14-6 De competities zijn gespeeld, er wordt deze week zeer beperkt getraind. En nu de teamindelingen bekend zijn, is het tijd voor de volgende stap: kennis maken met elkaar. Dat doen we door middel van wat we het leukste vinden: lekker trainen. Kortom, tijd voor de Kennismakingstrainingen.

Lees verder

Zomer Fitness

Sponsorcommissie

13-6 Gedurende de zomerstop (juli & augustus 2018) kunnen HCIJ leden van 16 jaar en ouder, voor slechts €12,50 per maand onbeperkt gebruik maken van onze fitness en groepslessen.

Lees verder

Extra technische toptrainingen op HC IJsseloever!

Algemeen

10-6 Ben je een ongelooflijk hockeydier? Wil je er alles aan doen om het beste uit jezelf te halen? Wil je graag het hoogst haalbare bereiken? Of wil je gewoon veel trainen op techniek? De ONFIRE Hockeyschool (voorheen ML)  heeft het antwoord voor jou! Wij kunnen je helpen een completere en betere hockeyer te worden.

Lees verder

We zijn op zoek naar beeldmateriaal

Algemeen

6-6De ruwbouw van het nieuwe clubhuis nadert zijn voltooiing en over niet al te lang gaan Paola en Linda aan de gang met het inrichten. Jullie hebben allemaal je mening kunnen geven over hoe het meubilair er uit zou moeten zien, de keuze is destijds gevallen op 'vintage'.


Lees verder

Keeperstassen, hesjes en maskers inleveren

Materialencie

30-5 De competitie zit er voor de Junioren en Jongste Jeugd bijna op, voor de meesten nog twee wedstrijden. Een aantal teams gaat nog wat langer door, maar eind juni is de zomerstop. Wat doe je als keeper, aanvoerder of coach met de keepers tas, hesjes en maskers?


Lees verder

HCIJ Obligatieplan 2018

Bestuur

12-5 Op de Algemene Leden Vergadering van 31 maart 2017 is besloten, zonder een enkele tegenstem, dat wij in het seizoen 2017/2018 een nieuw clubhuis met kleedkamers gaan bouwen. Ter financiering van het nieuwe clubhuis heeft HC IJsseloever ook besloten tot het verstrekken van obligatieleningen.

Lees verder

HCIJ fotoshirts

Sponsorcommissie

7-5 Familie toernooi, kampioenschap of een mooie herinnering aan een geweldig seizoen met een fantastisch team........allemaal redenen om met het team te besluiten om toffe HCIJ fotoshirts aan te schaffen.

Lees verder

Veld 1: we gaan ervoor!

Provided by CoolFundraisingIdeas.net

D1

D1 - MHC Boxmeer
Datum zaterdag 23-6
Spelen 12:30

Instagram

Twitter

Veld of het clubhuis reserveren ?
Bardienst rooster
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42 B
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein