header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Heb jij het gratis HCIJ-wedstrijdshirt al besteld? | Bestel vóór 15 april 2020!

Sponsorcommissie

25-3

Je hebt ongetwijfeld al iets gezien en/of gelezen over de nieuwe HCIJ-wedstrijdshirts voor volgend seizoen. Er zijn inmiddels ook al vele bestellingen binnengekomen, maar nog niet van iedereen. Vandaar hierbij nog even een korte reminder, zodat je (mocht dit nu nog niet zijn gedaan) de bestelling op tijd kunt plaatsen.


Lees verder

Nieuws van de voorzitter!

Bestuur

20-3
Beste HCIJ’ers, 
De afgelopen dagen hebben wij op alle manieren gemerkt hoe groot de impact van het coronavirus is voor onze samenleving en in onze sportverenigingen. Deze crisis raakt iedereen en wij kunnen dit alleen bestrijden met solidariteit en door de richtlijnen te volgen die door het Rijk zijn gegeven. 

Lees verder

Nieuwsbrief HCIJ mbt de coronamaatregelen

Bestuur

15-3 Beste leden van HCIJ,
Eerder vandaag is er per mail aan iedereen een nieuwsbrief gestuurd in het kader van de coronamaatregelen. Om er zeker van te zijn dat iedereen kennis kan nemen van de inhoud van deze nieuwsbrief delen we de link naar de nieuwsbrief hier graag nogmaals.

https://mailchi.mp/4b513913c8c3/nieuwsbrief-maart-2020

Lees verder

GEEN HOCKEYACTIVITEITEN TOT EN MET 31 MAART

Bestuur

12-3 Beste HCIJ leden,
Naar aanleiding van de persconferentie vanmiddag heeft de KNHB de competitie in heel Nederland in ieder geval t/m 31 maart stilgelegd. Daarnaast vraagt zij alle verenigingen per direct alle hockeyactiviteiten af te gelasten. Dat betekent dat ook bij HCIJ alle trainingen en wedstrijden de komende weken zullen vervallen.

Lees verder

We need you! | Vacatures HCIJ

Bestuur

11-3
Vrijwilligerswerk bij HCIJ, maakt mensen gelukkig! Graag willen we iedereen in de gelegenheid stellen om nog gelukkiger te worden in het leven. Uit onderzoek blijkt dat het recept hiervoor vrijwilligerswerk is! ............................................................................................................................. Quote AD Onderzoek bewijst: van

Lees verder

Nieuwe samenstelling Jeugdcommissie

Communicatiecommissie

15-3

Met ingang van 1 januari 2020 is de samenstelling van de jeugdcommissie gewijzigd.
De samenstelling is nu als volgt .
JA/JB/JC - Michiel van Hamersveld - [email protected]
JD/JE8/JE6/JF - Ralf Kröder - [email protected]

Lees verder