header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

 

Inschrijfformulier


Soort lidmaatschap:
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
 
Uw rekeningnummer wordt uiteraard alleen gebruikt, indien u contributie verschuldigd bent. Voor dit inschrijfformulier is het wel noodzakelijk dat u dit invult.

 
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Vrijwilligersinzet
 
HCIJ is een club voor, maar vooral ook door leden. Zonder de inzet van onze leden kan de club niet functioneren. Seniorleden zijn bij HCIJ jaarlijks verplicht 5 maal te fluiten. Vul je hier NEE in dan kies je voor maximaal 10 uur overige werkzaamheden ("klusuren").

 
   
Extra ondersteuning van ouders van junioren
 
Ouders van junioren ondersteunen het team van hun kind door bijv. rijbeurten, bardiensten (2 x 2 uur per jaar), fruithap etc. Daarnaast is het voor het functioneren van de vereniging van belang, dat zij ook hun medewerking verlenen als het gaat om commissiewerk, klusdagen en dergelijke.

 
   
Vaardigheden
 
Dit is om te inventariseren welke vaardigheden (ouders van) onze leden naast hockey bezitten. Vul bij elke vraag Ja of Nee in. Ook als u al vrijwilliger bent willen wij graag weten welke vaardigheden u nog meer bezit.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Extra informatie m.b.t. hockey
 
Nu volgt een aantal algemene vragen. Als u/uw kind SPELEND, TRIM of LG lid wilt worden krijgt u een 'opmaat' inschrijfformulier op uw scherm. Dit kunt u printen, ondertekenen en opsturen naar het adres dat hierop wordt vermeld. Binnen 2 weken wordt er contact met u opgenomen door iemand van de Technische Commissie van HCIJ. Als u ONDERSTEUNEND OF OUD lid wilt worden hoeft u verder niets te doen. Er zal in ieder geval contact met u worden opgenomen.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Veld of het clubhuis reserveren ?
Bardienst rooster
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42 B
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein