header foto header foto header foto
 

Teamindeling en NST

Beste speler van HCIJ,

 

Om een goede teamindeling te kunnen maken voor het volgende seizoen willen wij graag weten waar je voorkeur naar uit gaat.

Via de link https://goo.gl/forms/iKp1eO2uVLDOtgCh2 kun je je voorkeur aangeven.

 Graag uiterlijk 31 maart reageren!

 De Jeugdcommissie

 

 

LEVEL UP!

 

De tweede helft van de competitie moet nog gaan beginnen, maar we zijn op de achtergrond al bezig met volgend seizoen. Belangrijk onderdeel hiervan is de planning van de NST. De afgelopen jaren bestond de NST uit twee sessies. Een was gericht op je individuele kwaliteiten en de tweede op hoe je in een team functioneerde. Dit jaar stappen we over naar één NST moment!

 

 

NEXT SEASON TOURNAMENT

 

Next Season Training wordt Next Season Tournament. We gaan twee toernooien organiseren, één voor de A/B en één voor de C/D. Voor de A/B is er aansluitend een feest en voor de C/D komt er een dagprogramma met muziek. In tegenstelling tot de oude NST zijn de tweedejaars A-spelers ook uitgenodigd. Hoe we de dagen gaan vormgeven houden we nog even voor onszelf, maar het allerbelangrijkste is dat iedereen een topdag heeft. Je ontwikkeling gedurende dit gehele seizoen is het allerbelangrijkste voor jouw volgende teamindeling. De NST zelf is daar niet doorslaggevend in, maar het is voor ons wel belangrijk dat je er bij bent. Zet het daarom nu alvast in je agenda!

 

 

EIGEN VOORKEUR

 

Al jaren kun je als speler aangeven dat je graag bij een vriend of vriendin in een team wilt komen. Er wordt echter zelden gebruik gemaakt van deze optie. Dit jaar zullen we een enquête aan jullie versturen waarin je jouw voorkeur kan aangeven. Voor bepaalde teams kun je geen voorkeur opgeven omdat deze teams alleen op niveau worden ingedeeld. Dit wordt echter uitgebreid uitgelegd in de mail die jullie binnenkort ontvangen.
Mocht je, om persoonlijke redenen, per se niet bij iemand in het team willen komen dan moet je zelf contact opnemen met je lijncoördinator. In overleg met jou zal er dan gekeken worden wat we voor je kunnen doen.


 

UPCOMING EVENTS

 

NST A & B
31 mei 15:00-21:00
Voor alle spelers geboren tussen:
01-10-2000 en 30-09-2005
NST C & D
01 juni 10:00-16:00
Voor alle spelers geboren tussen:
01-10-2005 en 30-09-2009

 

We realiseren ons dat de NST in het weekend van Hemelvaart valt en dat sommigen van jullie verhinderd zullen zijn. Laat ons dit tijdig (voor 1 april) weten via je lijncoördinator. We kunnen je dan eerder in het seizoen komen bekijken.

 

 

Mocht je nu al specifieke vragen hebben over de teamindelingen van volgend seizoen, dan vragen we je om contact op te nemen met de lijncoördinator van de categorie waar je volgend seizoen in speelt. Voor vragen over dit seizoen kun je met je huidige lijnco contact opnemen.

HC IJSSELOEVER

 

Copyright © 2019 HC IJsseloever, All rights reserved.

www.hcij.nl

Voorkeuren mailing aanpassen?Ofuitschrijven voor deze mailing?

Email Marketing Powered by Mailchimp