header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Gaston Meij – nieuwe coördinator Tophockey Senioren (H1, H2/D1, D2)

Senioren teams

20-5 Beste leden van HCIJ,

Wij zijn als bestuur verheugd dat Gaston Meij, jullie allen zonder twijfel bekend door zijn jarenlange ondersteuning binnen HCIJ, per direct de rol zal vervullen van coördinator Tophockey Senioren.


Lees verder

HCIJ Obligatieplan 2018

Bestuur

12-5 Op de Algemene Leden Vergadering van 31 maart 2017 is besloten, zonder een enkele tegenstem, dat wij in het seizoen 2017/2018 een nieuw clubhuis met kleedkamers gaan bouwen. Ter financiering van het nieuwe clubhuis heeft HC IJsseloever ook besloten tot het verstrekken van obligatieleningen.

Lees verder

BREAKING NEWS! SPORTWAYS HOCKEYKAMP OP IJSSELOEVER! 16 - 18 juli

VM

11-5 Wil jij tijdens de zomervakantie blijven hockeyen, jezelf verbeteren en vooral plezier maken? Geef je dan nu op! Van 16 juli t/m 18 juli wor dt onze club omgetoverd tot de ultieme SportWays hockey ervaring en wordt een te gek kamp georganiseerd! Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyfans die hun technieken een echte boost willen geven. Wil jij hockeyen in kleine groepen op je

Lees verder

HCIJ fotoshirts

Sponsorcommissie

7-5 Familie toernooi, kampioenschap of een mooie herinnering aan een geweldig seizoen met een fantastisch team........allemaal redenen om met het team te besluiten om toffe HCIJ fotoshirts aan te schaffen.

Lees verder

Voorbereiding 2018/2019: Vakantie, vergeet het maar!

Junioren teams

7-5 Vanaf vandaag volgen de middelbare scholen weer lessen volgens het normale rooster. De HCIJ ABC-Jeugd gaat dan ook weer lekker trainen volgens het gebruikelijke trainingsschema. Voor D-teams geldt dat er deze week alleen wordt getraind in overleg met de trainer (en coach). Dit omdat veel basisscholen nog altijd vakantie vieren. Aanstaande donderdag en vrijdag is er overigens ook geen

Lees verder

Laatste scheidsrechterscursus dit seizoen!

Scheidsrechterscie

17-4 Op dinsdag 12 juni  vindt alweer de laatste scheidsrechterscursus (met aansluitend het examen) van dit seizoen plaats, onder de bezielende leiding van Marius Meijers. Maak gebruik van deze laatste gelegenheid en meld je nu aan!
Voor 2e jaars B-leden verplicht.  Daarnaast nodigen wij ouders van harte uit om deel te nemen.

Lees verder

Betreft sproeien veld 1

VM

9-4Beste leden ivm met de algengroei, door het veelvuldig sproeien van veld 1, is er besloten om tot het eind van het seizoen veld 1 niet te sproeien. Installatie is daarom ook uitgeschakeld. Ter info: Semi watervelden zijn ook uitstekend te bespelen zonder water.

Lees verder

Veld 1: we gaan ervoor!

Provided by CoolFundraisingIdeas.net

D1

D1 - Hilversum
Datum zondag 27-5
Spelen 12:45

Instagram

Twitter

Veld of het clubhuis reserveren ?
Bardienst rooster
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42 B
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein