header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Beslissing KNHB zaal na persco 24 januari

Bestuur

19-1 Beste leden, ouders/verzorgers,

De KNHB heeft ons gisteren laten weten dat zij haar beslissing over het wel of niet voortzetten van de zaalhockeycompetitie laat afhangen van de persconferentie op 24 januari.
Er zijn 2 scenario's denkbaar.


Lees verder

250 euro clubbonus bij Muntstad!

Sponsorcommissie

19-1
Muntstad heeft voor IJsseloever een geweldige actie voor het jaar 2022. Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto bij Muntstad ontvangt de club maar liefst 250 euro! En zelfs de private lease valt onder deze regeling. 
Ga je voor een Audi of Volkswagen of voel je meer voor een Skoda of Seat? Alle merken doen mee!

Lees verder

Link voor digitale ALV vrijdag 21 januari

Bestuur

17-1 Beste leden van HCIJ,
Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor de digitale ALV van HC IJsseloever. We starten om 19:00 uur. Voor de agenda en onderliggende documentatie, verwijs ik u graag naar LISA.
HOE WERKT HET:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIvduqppjkqG9z8mt2C-U8SyvtUqTtNgGgD

Lees verder

Trainingen komende week

Bestuur

16-1 Beste spelers en ouders,
De KNHB zal naar alle waarschijnlijkheid pas dinsdag of woensdag haar standpunt delen over het wel of niet afmaken van de laatste weken van het zaalhockeyseizoen. 

Lees verder

Corona update

Bestuur

14-1 Tijdens de persconferentie van vanavond 14 januari is gebleken dat er wel binnen gesport mag worden, maar niet in competitieverband.
Dat betekent dat alle zaalwedstrijden van dit weekend zullen vervallen. De benjamintraining van morgenochtend in het Heem zal wel doorgaan.

Lees verder

Bereikbaarheid Sportpark IJsseloever

Bestuur

12-1 In verband met werkzaamheden aan de weg, bomen en riolering, is de Utrechtseweg vanaf de Poortdijk tot aan de Oranje Nassaulaan afgesloten voor alle verkeer (auto’s, fietsers en voetgangers). Ter plaatse worden omleidingsroutes aangegeven.  Houd dus rekening met extra reistijd!
De afsluiting geldt voor de periode 10 januari tot en met 25 maart 2022.

Lees verder

In memoriam Koen Verbeij

Bestuur

29-12 Tot ons grote verdriet hebben we vandaag kennis moeten nemen van het onverwacht overlijden van Koen Verbeij.
Koen stond nog vol in het leven en was sinds 2013 een trouw lid van ons LG-team. Hij was de gangmaker en verbindende factor. Studerend aan het MBO en op de woensdagen gezellig trainen met het team. Koen is slechts 21 jaar oud geworden.

Lees verder

Haal je scheidsrechterskaart ONLINE!

Scheidsrechterscie

29-11
Beste ouders, jeugdleden en geïnteresseerden,   Op maandag 24 januari en dinsdag 25 januari om 20.00 uur  is het mogelijk om deel te nemen aan het online scheidsrechtersexamen. Wil je je hockeykennis vergroten en/of wil je in de toekomst een wedstrijdje fluiten? Meld je nu aan op [email protected] Na aanmelding ontvang je een link van de KNHB voor het online

Lees verder

Reminder: Volvo clubbonus HCIJ

Sponsorcommissie

28-11

Zoals jullie allemaal hopelijk weten is Verkerk Volvo sponsor van HC IJsseloever. Voor elke nieuwe Volvo, aangeschaft door een lid of ouder van een lid, stort Volvo Cars Nederland € 1.000 in de clubkas en voor elke occasion € 500.

Lees verder

Winterweer? Dit zijn de procedures >

Bestuur

24-11 Winterweer? Dit zijn de procedures:
* BIJ KANS OP VORST NOOIT SPROEIEN!! *
Afgelasting van trainingen Indien er geen bericht gedeeld is over de afkeuring van de velden en je twijfelt of je wel of niet mag trainen op een veld, houd dan het volgende aan: *  Bij vorst of kans op vorst velden nooit sproeien!! *  Bij sneeuw, rijp of ijs op het veld: veld niet

Lees verder

HCIJ Marktplaats voor de zaal :)

Zaalhockey

24-11 Beste spelers en ouders,
Vanaf volgende week starten we met zaalhockeyen. Net als op het veld zijn een bitje en scheenbeschermers verplicht, maar daarnaast heb je spullen nodig die afwijken van de velduitrusting.
Even kort op een rij:
Keepers

Lees verder

Ga je volgend jaar naar de D?

Keepers commissie

18-11
Speel je op dit moment in de E8-tallen en vond jij je keepersbeurt eigenlijk best wel vet? 
Wij zijn op zoek naar meiden en jongens die dat pak wel vaker willen aantrekken en niet bang zijn voor een blauwe plek. Wees gewaarschuwd; het is dus NIET voor watjes! ;)

Lees verder

Is het volgende TD jouw feestje?

Evenementencie

4-10 Wil jij met jouw team ook een TD organiseren?
De eerste TD wordt georganiseerd door dames 1.  De overige data staan gepland op: Zondag 14 november 2021 Zondag 20 maart 2022 Zondag 24 april 2022 Zondag 8 mei 2022 Zondag 29 mei 2022 (slot TD)

Lees verder