header foto header foto header foto
 
Bestuur

Stel je eens voor.... Willem Bram van Glabbeek

Nieuws afbeelding 10-4-2018
"Willem-Bram, Stel je eens voor” werd mij gevraagd door Hans, onze communicatieman binnen HCIJ

De vraag van Hans lijkt vrij simpel en een kort stukje tekst zou de makkelijke oplossing zijn geweest, maar simpel is niet hoe het gaat op onze vereniging.  
In mijn hoofd begonnen verschillende gedachtes rond te draaien.

"Stel je eens voor…” dat al onze toekomstplannen nu al werkelijkheid zouden zijn, "Stel je eens voor…” dat alle ouders een paar uurtjes per jaar zouden helpen, "Stel je eens voor…” dat we respectvol met elkaar om zouden gaan, "Stel je eens voor…” dat de kinderen centraal zouden staan.

"De kinderen centraal”. Als bestuurslid jeugdzaken is dit eigenlijk alles omvattend voor wat ik doe binnen deze vereniging. Vaak heb ik discussies met ouders, coaches of trainers over de jeugd. Ik vind dat we op deze vereniging vaak te veel focussen op winst van een wedstrijd en niet op het plezier van de kinderen. Dit gebeurt op alle niveaus en is niet over één kam te scheren. Wel kan ik zeggen dat het nooit bij de kinderen vandaan komt. Ik praat veel met ouders, vaak over onvrede en soms over zaken die wel goed gaan.

"Stel je eens voor” dat ik dat niet meer deed, maar ging praten met de mensen waarvoor ik hier zit: de kinderen. Laat de jeugd maar eens vertellen wat ze leuk vinden, wat hun doelen zijn en hoe wij als ouders en begeleiders kunnen zorgen dat ze met plezier nog jaren zullen hockeyen en dan bij voorkeur bij onze vereniging.

Daarom nodig ik alle kinderen met een mening, een verhaal, of een vraag uit om deel te nemen aan de jeugdraad. Ik zoek een 10-tal jeugdleden uit de A, B, C, of D die samen met mij een paar keer per jaar willen praten over HCIJ. Ik zorg voor een locatie, wat te eten en te drinken en dan maken we er een leuke middag van.
Ik ga zelf een aantal kinderen benaderen, maar kinderen die interesse hebben kunnen zichzelf ook opgeven via: [email protected]

Oh ja, Stel je even voor:

Mijn naam is dus Willem-Bram van Glabbeek, broertje van Nicole Gras. Ik heb samen met Nathalie twee prachtige dochters en weet uit ervaring dat HCIJ veel meer is dan alleen een sportvereniging.

Veld of het clubhuis reserveren ?
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein