header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
VM

BREAKING NEWS! SPORTWAYS HOCKEYKAMP OP IJSSELOEVER! 16 - 18 juli

Nieuws afbeelding 11-4-2018

Wil jij tijdens de zomervakantie blijven hockeyen, jezelf verbeteren en vooral plezier maken? Geef je dan nu op! Van 16 juli t/m 18 juli wordt onze club omgetoverd tot de ultieme SportWays hockey ervaring en wordt een te gek kamp georganiseerd! Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyfans die hun technieken een echte boost willen geven. Wil jij hockeyen in kleine groepen op je eigen niveau, om jezelf te verbeteren? Onze enthousiaste staf zullen er alles aan doen om jou uit te dagen. Maar dit is nog niet alles, want er komt ook een tophockeyer langs om een te gekke clinic te geven. Kortom: het wordt een ultieme hockey experience!

Tijdens het kamp word je ingedeeld op je eigen niveau en maken we onderscheid tussen Kids, YoungStars, YoungStars TOP en Goalies. Je kunt naar het Kids kamp als je 5 t/m 9 jaar én een enorme hockeyfan bent. Voor deze Kids wordt een afwisselend programma van hockey en sport & spel aangeboden. Ben je tussen de 10 t/m 13 jaar, klaar om je hockeyskills naar de next level te brengen en wil je vooral hockeyen? Kom dan naar ons YoungStars kamp!

Het programma duurt van 09.00 tot 17.00. Er zijn kampen op de volgende data:

·         Kids: 16 juli t/m 18 juli - 5 t/m 9 jaar - 2 of 3 dagen

·         YoungStars: 16 juli t/m 18 juli - 10 t/m 13 jaar - 3 dagen

Pak deze kans! Je kunt je aanmelden via deze link.

En we hebben een cadeautje voor je: teamkorting! Kom je met 6 teamgenootjes (inclusief jijzelf) naar een dagkamp? Dan krijgen jullie 30 euro korting per persoon!* Mail ons op [email protected].

Wil je méér? Ga dan op een SportWays overnachtingskamp. We hebben deze zomer weer een heleboel uitdagende kampen voor je op de planning staan, voor verschillende niveaus en leeftijden (vanaf 10 jaar). We hebben dus altijd een kamp dat bij jou past! Ga naar onze website voor meer informatie en om je aan te melden.

*niet te combineren met andere acties.

Gerelateerde nieuwsberichten

Betreft sproeien veld 1
Veld of het clubhuis reserveren ?
Bardienst rooster
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42 B
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein