header foto header foto header foto
 
Junioren teams

Trainingen tijdens de meivakantie

Nieuws afbeelding 14-4-2018

Via dit bericht informeer ik jullie over de wijze waarop de trainingen tijdens de komende meivakantie en de overige komende feestdagen zullen plaatsvinden.

 

De afwijkende planning van de verschillende scholen maakt dat het een wat ingewikkeld verhaal is. Alle middelbare scholen alsmede een deel van de basisscholen hebben vakantie van 21 april tot en met 6 mei. De overige basisscholen houden vakantie van 27 april (Koningsdag) tot en met 13 mei. Daarnaast hebben we te maken met Hemelvaartsdag (en de dag erna) en Pinksteren. Al deze zaken zijn meegenomen in onderstaand schema waar puntsgewijs staat voor wie wat geldt:

 

Voor iedereen:

  • Er zijn geen trainingen van 27 april tot en met 6 mei.
  • Er zijn geen trainingen op 10 en 11 mei (Hemelvaartsdag) en op 21 mei (2e Pinksterdag)

 

Voor de A-, B- en C-teams:

  • Er is geen training in de week van 23 april tot en met 26, tenzij team en trainer wel willen trainen. De trainer dient via [email protected] te melden dat hij/zij met het team gaat trainen. Dat gebeurt altijd op de normale trainingstijden.
  • Er is we training op 7, 8 en 9 mei (volgens normaal schema).

 

Voor de D-Jeugd:

  • Er wordt in de periode 23-26 april én in de periode 7-9 mei niet getraind, tenzij team en trainer dat wel willen. Ook hier geldt dat de trainer via [email protected] moet melden dat hij/zij met het team wil gaan trainen.

 

Voor de Jongste Jeugd:

  • Geen training in de periode van 21 april tot en met 6 mei.
  • In de week daarna is er op dinsdag en woensdag training voor wie dat wil. Meisjes E8 op dinsdag (8 mei) , alle andere teams op woensdag (9 mei). Let op: dat geldt dus ook voor Meisjes E6 die normaal op donderdag trainen (dan is het Hemelvaartsdag). Om die dagen te kunnen trainen, moet je je uiterlijk dinsdag 17 april aanmelden via [email protected]. Dit om te zorgen dat we zaken kunnen organiseren op basis van het aantal te verwachten kinderen dat komt trainen. Wanneer je je aanmeldt, dan kom je dus ook. Doe je dat niet, dan rekenen we je dat aan (bewust een beetje streng).

 

Voor de Keepers:

  • Er is op vrijdag 27 april, 4 en 11 mei geen keeperstraining.

 

Voor de Benjamins:

  • Er is geen training op zaterdag 28 april, 5 en 12 mei.

 

Voor de Funky’s:

  • Er is geen training op vrijdag 27 april, 4 en 11 mei.

 

Ik hoop dat op deze manier zaken voor iedereen duidelijk op een rij staan. Deze planning is bijgewerkt in LISA en zodoende zouden de agenda’s in de HCIJ-app én achter de inlog via de website voor iedereen correct moeten weergeven wanneer er wel en niet getraind wordt. Let wel op dat je o.b.v. het correcte HCIJ-lid inlogt in APP of site.

 

Met sportieve groet,

Mark de Wit

Veld of het clubhuis reserveren ?
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein