header foto header foto header foto
 
Junioren teams

Voorbereiding 2018/2019: Vakantie, vergeet het maar!

Nieuws afbeelding 7-5-2018

Vanaf vandaag volgen de middelbare scholen weer lessen volgens het normale rooster. De HCIJ ABC-Jeugd gaat dan ook weer lekker trainen volgens het gebruikelijke trainingsschema. Voor D-teams geldt dat er deze week alleen wordt getraind in overleg met de trainer (en coach). Dit omdat veel basisscholen nog altijd vakantie vieren. Aanstaande donderdag en vrijdag is er overigens ook geen training ivm het Hemelvaartsweekend.

 

TIPS

Trainers en coaches hebben niet echt vakantie. We hebben ze gevraagd in deze periode voor de derde keer dit seizoen te laten weten hoe het team er voor staat. Daarvoor gebruiken we de digitale TIPS formulieren waarin elke speler een cijfer krijgt voor de 4 talenten die we bij HCIJ onderscheiden: Hockeytechnisch, Fysiek, Mentaal en Sociaal.

 

Een aantal trainers en coaches heeft hun score inmiddels ingeleverd. De rest heeft tot en met volgend weekend de tijd om dat te doen (uiterlijk inleveren op 13 mei).

 

TIPS toelichting

In de komende periode hebben alle trainers en coaches de gelegenheid om zaken toe te lichten op de door hun ingevulde TIPS formulieren. Zowel de Lijncoördinatoren (Jeugdcie) als de Technisch Coördinatoren (HOCIJ) zitten klaar om hun aanvullende informatie op te vangen. Het initiatief voor het maken van een afspraak ligt bij de trainer en coach (alleen als zij het nodig vinden is een ontmoeting noodzakelijk). Daar waar Lijncoördinator of Technisch Coördinator aanvullende informatie wensen, wordt ook van daaruit contact gezocht met de begeleiding van een team.

 

 

NST II

Op 4, 5 en 6 juni hebben we de tweede ronde NST (Next Season Training). Het schema ziet er als volgt uit:

  • 4 juni, 17.30-19.00, Meisjes D
  • 4 juni, 19.30-21.00, Meisjes C
  • 5 juni, 17.30-19.00, Jongens C en Jongens D
  • 5 juni, 19.30-21.00, Jongens A en Jongens B
  • 6 juni, 17.30-19.00, Meisjes B
  • 6 juni, 19.30-21.00, Meisjes A

Er is een kleine kans dat de situatie van de velden het noodzakelijk maakt de Meisjes C ronde van 4 juni te verplaatsen naar donderdag 7 juni. Wanneer dat het geval is, berichten wij daar zo snel mogelijk over.

 

Teamindelingen

Het is ons doel de teamindelingen voor seizoen 2018/2019 uiterlijk zondag 17 juni bekend te maken. Dat doen we net als vorig jaar via een document dat bereikbaar is door in te loggen via de website. Zodra dat document beschikbaar is, zetten wij een melding op de website. Zolang die melding er niet is, is de teamindeling dus nog niet bekend.

 

Trainingen nieuwe teamsamenstelling

Vanaf maandag 18 juni wordt er getraind in de nieuwe teamsamenstelling. We kunnen dat alleen doen met die teams waarvoor we op dat moment een trainer hebben gevonden. Vermoedelijk zijn we wel beperkt in de middelen, omdat er (hopelijk) tegen die tijd maar 2 velden bespeelbaar zijn. We moeten elkaar daar dus wat ruimte gunnen. Trainen in de nieuwe teamsamenstelling heeft overigens voornamelijk tot doel elkaar te leren kennen en zeker niet om de conditie op wedstrijdniveau te brengen.

 

Einde seizoen

We trainen in nieuwe teamsamenstelling gedurende 3 weken. Op vrijdag 6 juli vindt de laatste training plaats en begint de zomervakantie voor iedereen.

 

Jongste Jeugd

De trainingen voor de huidige E8 eindigen op 15 juni. Vanaf dat moment sluiten de kinderen uit die teams aan bij de trainingen in de nieuwe teamsamenstellingen die vanaf 18 juni voor de 11-tallen beginnen. De E6- en F-Jeugd maar ook de Benjamins en Funky doen daar niet aan mee. Voor deze groepen wordt later bepaald tot wanneer er getraind wordt.

 

Met sportieve groet,

Mark de Wit & Nicoline Jansen


Veld of het clubhuis reserveren ?
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein