header foto header foto header foto
 
Bestuur

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Nieuws afbeelding 17-7-2019

HCIJ, wil een sociaal veilige vereniging zijn waar iedereen met plezier kan hockeyen. Dit geldt ook specifiek voor kinderen. Daarom heeft HCIJ in 2016, de verplichting gesteld, aan alle vrijwilligers die met (jeugd)leden werken, om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. HCIJ wil met deze verplichte VOG en andere maatregelen, grensoverschrijdend gedrag voorkomen. Aangezien VOG’s een geldigheidsduur hebben van 3 jaar, gaan we de komende periode opnieuw grootschalig VOG’s uitvragen bij onze vrijwilligers.

Naast de vrijwilligers zijn ook alle betaalde krachten die met teams werken, verplicht een VOG te overleggen. Alles bij elkaar zullen we ongeveer 300 vrijwilligers gaan vragen om een VOG te overleggen.

Komend seizoen willen we ervoor zorgen dat de nieuwe vrijwilligers die met (jeugd)leden werken, ook een VOG kunnen overleggen. Ben je dit seizoen gestart als trainer of coach van een team of als lid van een commissie? Of heb je wel een VOG maar verloopt de geldigheidsduur (drie jaar) binnenkort? Dan ontvang je medio augustus per mail een link met een VOG aanvraag.
Let goed op, want deze link is slechts 30 dagen geldig.

Heb je nu al vragen?


Lees de FAQ over de VOG hieronder of mail je vraag naar [email protected]

 

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Leden enquête HCIJ
Teamindeling en NST
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein