header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Procedure HCIJ trainingspakken passessies | Meld je aan!

Nieuws afbeelding 24-8-2019

Beste leden,

 

Het seizoen staat weer voor de deur en de nieuwe teams zijn samengesteld.

 

Indien je met jouw nieuwe team HCIJ trainingspakken wil aanschaffen en je hebt een sponsor(s) gevonden die dit willen betalen voor jullie dan geldt de volgende procedure;


  • De contactpersoon voor jouw team meldt zich aan via een email op [email protected], uiterlijk op 13 september. Vermeldt hierbij om welk team het gaat en vergeet je telefoonnummer niet te vermelden. Tevens hebben wij alle gegevens nodig van de sponsor(en), dus naam, adres, contactpersoon, BTW nummer etc.
  • Wij zullen dan contact opnemen met jullie om een passessie in te plannen, deze zullen plaatsvinden in week 38 en 39 op de hockeyclub. Passessies zijn alleen op afspraak!
  • Na de pas sessies zullen wij alle gegevens invullen en de bestelling plaatsen.
  • LET OP! Bestellingen zullen alleen geplaatst worden als alle gegevens zijn aangeleverd. Indien er dingen missen zoals contactgegevens van de sponsor of andere informatie, zal de bestelling niet geplaatst worden!


Opmerking: alleen HCIJ trainingspakken mogen worden voorzien sponsoruitingen en HCIJ logo. Privé andere kleding aanschaffen zonder bedrijfsuitingen en HCIJ logo is geen probleem.

 

Alvast bedankt,

 

De Sponsorcommissie

Gerelateerde nieuwsberichten

Grote Clubactie
Teamindeling en NST
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein