header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Veilig onderweg met Van Ekeris Tweewielers B.V.!

Nieuws afbeelding 7-10-2019

Veilig onderweg met Van Ekeris Tweewielers B.V.!

Afbeeldingsresultaat voor van ekeris ijsselstein logoHet zal niemand zijn ontgaan: de zomer is nu echt voorbij. De afgelopen dagen hebben we meer dan eens een regen- of hagelbui over ons heen gekregen, waait de wind weer krachtig en worden de dagen korter. Nog even en dan gaat de zon niet meer ’s avonds onder, maar al in de middag. Kortom: de donkere dagen zijn aangebroken.

Om ervoor te zorgen dat onze kinderen veilig van en naar de hockeyclub kunnen fietsen in het donker hebben we samen met Van Ekeris Tweewielers B.V. de ‘HCIJ-verlichtingsactie’ opgezet. 

Op maandag 14 oktober 2019, dinsdag 15 oktober 2019 en woensdag 16 oktober 2019 is Van Ekeris Tweewielers B.V. van 15:30 uur tot 19:30 uur op de club aanwezig met een bus vol materialen en staan er tenten klaar om de fietsen van al onze leden te controleren op de correcte werking van de fietsverlichting. Train je nou niet op deze dagen, kom dan gerust even naar de club en laat je fiets nakijken.

Deze check is geheel gratis voor leden van HCIJ. Kan de reparatie ter plekke worden gedaan dan zal dit ook gebeuren. Zo stap je na je training weer op een veilige fiets. Eventuele kosten voor materialen kunnen contant of later in de winkel worden voldaan.

Zijn er aanvullende reparaties nodig dan ben je natuurlijk van harte welkom in de zaak van Van Ekeris Tweewielers B.V. aan de Lagebiezen 2a, 3401 NG in IJsselstein.

Naast de ‘HCIJ-verlichtingsactie’ heeft Van Ekeris Tweewielers B.V. zich voor 3 jaar verbonden aan HCIJ als sponsor van borden op Veld 1 en Veld 4.

Met vriendelijke groeten,

HCIJ Sponsorcommissie

 

 

 

 

 

 

 

Teamindeling en NST
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein