header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Heb jij het gratis HCIJ-wedstrijdshirt al besteld? | Bestel vóór 15 april 2020!

Nieuws afbeelding 25-3-2020


Je hebt ongetwijfeld al iets gezien en/of gelezen over de nieuwe HCIJ-wedstrijdshirts voor volgend seizoen. Er zijn inmiddels ook al vele bestellingen binnengekomen, maar nog niet van iedereen. Vandaar hierbij nog even een korte reminder, zodat je (mocht dit nu nog niet zijn gedaan) de bestelling op tijd kunt plaatsen.

Gratis HCIJ-wedstrijdshirt (thuis) voor alle HCIJ-jeugdleden

Met ingang van het komende hockeyseizoen (2020/2021) zullen alle HCIJ-jeugdleden (van de F-jes tot en met de A-junioren) en het LG-team hun wedstrijden gaan spelen in het nieuwe HCIJ-wedstrijdshirt voorzien van sponsorlogo’s. Om dit te realiseren heeft het bestuur besloten om het nieuwe HCIJ-thuisshirt gratis te verstrekken mits de betreffende leden dit zelf en vóór 15 april 2020 bestellen. Dit geldt ook voor alle keepers.

Snel en gemakkelijk bestellen

Door de sluiting van het clubhuis als gevolg van het Corona-virus is passen niet mogelijk. Daarom hebben we onderstaande maattabel gemaakt, zodat je de juiste maat kunt bepalen.

Controleer je maat (het gaat om het shirt vanaf volgend seizoen) en bestel snel en gemakkelijk online via https://www.clubcolors.nl/hcij/ Naast het gratis, nieuwe HCIJ-thuisshirt is tijdelijk ook het nieuwe HCIJ-uitshirt zeer aantrekkelijk geprijsd. Tot 15 april 2020 kun je het HCIJ-uitshirt bestellen voor slechts € 19,95 in plaats van € 37,00 per exemplaar. Profiteer van dit aanbod en bestel op tijd!

Betaling en uitlevering

Voor de start van het nieuwe seizoen kun je je bestelling afrekenen en ophalen in het clubhuis. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 22 augustus 2020 en op zaterdag 29 augustus 2020. Verdere details hierover volgen.

Mochten er nog aanvullende vragen zijn dan kun je deze per mail richten aan [email protected] waarna je zo spoedig mogelijk antwoord zult ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie HCIJ

 
Teamindeling en NST
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein