header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Support onze sponsors | Kijk en klik op de HCIJ sponsorpagina

Nieuws afbeelding 17-5-2020

De trainingen zijn inmiddels weer gestart en dat is hartstikke fijn na zo’n lange tijd zonder hockey! Een tijd waarin goed beschouwd de sponsors van onze hockeyclub min of meer onzichtbaar zijn geweest. De logo’s op de vele trainingspakken en shirts, de diverse borden langs de velden, de verschillende uitingen in het clubhuis en ook die op de Lisa app zijn gezien de coronaperiode even uit beeld verdwenen. Althans, zo lijkt het en dat vinden we jammer.

We zijn trots op de vele sponsors van HCIJ, zijn hen enorm dankbaar, waarderen de veelal jarenlange ondersteuning én willen dit als club graag laten zien. In onze optiek niet meer dan logisch en vanuit de visie om elkaar waar mogelijk te helpen. Juist ook in deze tijd.

Met alleen het trainen en verder een voorlopig gesloten paviljoen wordt de zichtbaarheid van onze sponsors echter nog niet zienderogen veranderd. Hoe dan wel? Om te beginnen: kijk en klik eens op de sponsorpagina van onze website www.hcij.nl. Support onze sponsors en bekijk eens of je zaken kunt doen met de ondernemers die HCIJ ondersteunen. Neem ze waar mogelijk mee in je overweging, help elkaar en koop lokaal. Op deze manier ondersteunen wij als HCIJ-ers onze sponsors ook!

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie HCIJ

Teamindeling en NST
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein