header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

UPDATE! NIEUW HCIJ-TENUE: NU OOK VOOR SENIOREN EN NIEUWE LEDEN

Nieuws afbeelding 21-7-2020

 

Beste HCIJ-leden,

Naar aanleiding van de ALV van afgelopen zaterdag en het verzoek van de aanwezigen om, vanuit het streven naar uniformiteit van het HCIJ-tenue binnen zowel de Jeugd als de Senioren, heeft de Sponsorcommissie het voor elkaar gekregen om de 5 sponsoren die zich de komende 5 jaar gecommitteerd hebben aan het Jeugdshirt ook te contracteren voor het Senioren shirt.

Dit betekent dat ook alle Senioren en nieuwe Jeugdleden een gratis HCIJ Thuisshirt zullen krijgen. De webshop zal daarom morgen niet geactiveerd worden. 

Het doel is om de shirts op het zelfde moment uit te leveren als de Jeugdshirts, dus op zaterdag 22 augustus en zaterdag 29 augustus (gelijk maat kiezen en meenemen), voor de start van de competitie.

Over de uitvoering hiervan volgt binnenkort verdere communicatie.

Als Bestuur zijn we er trots op dat de Sponsorcommissie dit heeft weten te bewerkstelligen en danken wij onze sponsoren Bar-Brasserie Joris, PLUS J. Schimmel, Activaa Accountants, Reinerie Garantiemakelaars en De Wit Bouw hartelijk voor hun support!

HCIJ Bestuur en Sponsorcommissie

=======================================================================

Communicatie 19 juli 2020 (aangepast)

Alle jeugd- en LG-leden hebben hun bestelling voor het nieuwe, gesponsorde thuisshirt eerder dit jaar door kunnen geven. Op 22/8 en 29/8 zullen we deze gaan uitleveren in het clubhuis van HCIJ. Omwille van het kunnen creëren van gepaste afstand voor iedereen zullen we hier een schema voor vaststellen. Dit schema wordt binnenkort verstrekt. Voor nu dus: SAVE THE DATE!

Ook voor de senioren en nieuwe leden zijn de nieuwe tenues vanaf woensdag 22/7 te bestellen in de HCIJ-webshop: https://www.clubcolors.nl/club/ijsseloever/.

Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat kiest, check nog even je maat aan de hand van de maattabel hieronder:

 

 

Uitlevering van geplaatste bestellingen zal eveneens op 22/8 en 29/8 plaatsvinden in het clubhuis van HCIJ. Selecteer hiervoor in de checkout op de bestelsite bij Verzendkosten ‘Afhalen Bunschoten (gratis)’.

Het kiezen voor een andere aflevermogelijkheid is uiteraard ook mogelijk. Echter, dan worden de vermelde verzendkosten doorbelast.

Heel veel plezier met de nieuwe tenues in het nieuwe hockeyseizoen!

HCIJ Sponsorcommissie

 

 


 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein