header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Waarde toevoegen met REESET!

Nieuws afbeelding 11-1-2021
HCIJ SPONSOR IN DE SCHIJNWERPERS | In het verleden heeft Erwin van Doorn vele jaren en met veel plezier de benjamins getraind. Training geven doet hij weliswaar niet meer, wel is hij nog steeds betrokken bij de club. Binnen de sponsorcommissie, als supporter van zijn dochter die nu in de MB speelt en sponsor. Na eerder lange tijd aan zowel reclamebureau- als klantzijde te hebben gewerkt, startte hij inmiddels alweer 3 jaar geleden met REESET. Met zijn uitgebreide kennis en netwerk van specialisten voegt Erwin direct waarde toe aan bedrijven die ontzorgd willen worden met marketingcommunicatie, maar niet precies weten op welke wijze.

Marketingcommunicatiehulp op maat
Met een eigen werkwijze gebaseerd op jarenlange ervaring en efficiënte invulling van vele verschillende projecten in uiteenlopende branches biedt Erwin marketingcommunicatiehulp op maat. Van concept en strategie tot aan creatie en realisatie, inclusief de complete coördinatie. "Met REESET kan ik me volledig richten op mijn passie, dat wat ik echt leuk vind: ondernemers ontzorgen en zorgen voor een verrassende invulling van marketingcommunicatie met effect.”

Ondernemers flexibel ondersteunen
Wel behoefte aan marketing en communicatie, maar geen medewerker in dienst die dit kan verzorgen? REESET kan dan ontzorgen. En niet alleen door de vraag in te vullen, maar juist verder én mee te denken. Praktisch omschreven advies te geven en slimme oplossingen te bieden met behulp van doordachte communicatiemiddelen. Om daarmee ondernemers flexibel te ondersteunen, zodat zij kunnen blijven doen waar ze goed in zijn en marketingcommunicatie voor hen te laten werken.
Meer weten of zin om met Erwin samen te werken? Maak alvast online kennis via www.reeset.nl of mail naar [email protected] voor het plannen van een afspraak.
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein