header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

John Reinerie is vandaag koninklijk onderscheiden!

Nieuws afbeelding 26-4-2021

Vandaag werd onze voormalig voorzitter en erelid John Reinerie thuis verrast met een koninklijke onderscheiding, uitgereikt door burgemeester Van Domburg.

John werd thuis verrast in het bijzijn van zijn gezin. John kreeg de welverdiende onderscheiding voor al het fantastisch werk wat hij als vrijwilliger heeft volbracht voor HCIJ en de binnenstad van IJsselstein.

Onderstaand de overweging welke door de Gemeente IJsselstein is gepubliceerd;
De heer Reinerie zet zich vanaf 1998 tot en met 2020 in diverse bestuursfuncties in voor de Hockeyclub IJsseloever (HCIJ). Van 1999 t/m 2005 en van 2016 t/m 2020 is hij de voorzitter.
De heer Reinerie is zeer onderscheidend geweest: initiatiefnemer, gesprekspartner bij banken, gemeente en hockeybond. Hij drukte hiermee een sterke stempel op de ontwikkeling van de hockeyclub. Onder zijn leiding is op het sportpark van velden en clubhuis geruild met de korfbalvereniging; drie kunstgrasvelden vernieuwd; de bouw van een nieuw clubhuis gerealiseerd en is er een groei van het aantal leden naar ca. 1050.
IJsselstein heeft een bruisende binnenstad. In februari 2019 wordt de Bedrijveninvesteringszone Eigenaren (BIZ-E) opgericht. De heer Reinerie wordt benoemd tot voorzitter. Hij zet de lijnen uit, brengt rust tussen huurders en verhuurders en zorgt ervoor dat het functioneren van het IJsselsteinse centrum een voorbeeld is voor vele binnensteden in Nederland.

John van harte gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding namens het Bestuur en alle leden.

Gerelateerde nieuwsberichten

Voorstellen bestuursleden
Bedankt Stefan!
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein