header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Voorstellen bestuursleden

Nieuws afbeelding 30-4-2021


JP McAllister | Penningmeester HCIJ

Afbeelding met persoon, person, kostuum, poseren Automatisch gegenereerde beschrijvingMijn naam is JP McAllister (JP staat voor John Paul, maar de meeste mensen noemen me gewoon "JP”). Ik kom oorspronkelijk uit Waterford, Ierland, maar ik woon al bijna 30 jaar in Nederland en de laatste 26 jaar in IJsselstein. Mijn vrouw Ingrid en ik hebben twee jongens, Tom en Finn, die nu in Tilburg en Groningen studeren. Ik ben geen hockey expert maar Tom en Finn hebben beiden van Benjamins tot A1 gespeeld en in die jaren ben ik wel een absolute expert geworden in koffiedrinken en babbelen langs de zijlijn en taxi rijden op een zaterdag.

 

Wat mijn werk betreft, ben ik oorspronkelijk gekwalificeerd als registeraccountant, maar ik heb vele jaren bij internationale bedrijven gewerkt in verschillende zakelijke functies. Sinds een paar jaar ben ik partner in een bedrijfsadviesbureau, dat bedrijven helpt verhuizen naar Nederland en de EU. Nu ik minder reis, leek de mogelijkheid om de functie van Penningmeeser te vervullen mij een mooie gelegenheid om iets te doen voor de club die ons gezin in de loop der jaren veel plezier heeft bezorgd. Ingrid heeft in het verleden haar steentje bijgedragen, nu is het mijn beurt!

 

Samen met de rest van het bestuur hoop ik voort te bouwen op alles wat de afgelopen jaren is gedaan. Ik hoop vooral dat we het voor zoveel mogelijk mensen, van alle leeftijden en hockeyniveaus, zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken om de faciliteiten van HCIJ te gebruiken en ervan te genieten, en ervoor te zorgen dat leden, vrienden en familie HCIJ een leuke plek vinden om te bezoeken en te genieten van de sportactiviteiten van onze leden - winnen of verliezen!

 

 

Michel Velis | Bestuurslid Horeca & Evenementen

Afbeelding met person, persoon, kostuum, poseren Automatisch gegenereerde beschrijvingIk ben Michel Velis vader van twee hockeykids Maud (MC3) en Casper (JD1).

Vanaf 28-01-2021 ben ik middels een stemming in de ALV benoemd tot bestuurslid Horeca & Evenementen. Door de grote portefeuille van Eric Janssen is deze functie ontstaan.

 

Ik ga deze functie d.m.v. de hulp van (mede)vrijwilligers met veel plezier invullen. Ik hoop dat ik mijn 20 jaar ervaring in de Horeca en evenementenbranche maar weer snel (#aftercorona😀) kan en mag gebruiken om samen met de Bar & Evenementencommissie mijn steentje te kunnen bijdragen.

 

Sinds mijn kinderen deze sport spelen heb ik hier met veel plezier en waardering naar mogen kijken. Ik heb de teams van mijn kinderen jaren mogen coachen, zelf heb ik altijd gevoetbald, getennist en ben ik (met het warme weer) vaak op de golfbaan te vinden. Ik hoop dat we in en rondom de leukste en vooral gezelligste (sport) huiskamer van Nederland weer veel kunnen en mogen organiseren om te zorgen dat iedereen niet alleen op maar ook naast het veld met veel plezier op de club wil zijn.

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Bedankt Stefan!
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein