header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Voor iedereen een (t)huis met Reinerie Garantiemakelaars

Nieuws afbeelding 11-5-2021
HCIJ SPONSOR IN DE SCHIJNWERPERS | Wie bij ons op de hockeyclub komt (we kunnen niet wachten tot dit weer mogelijk is), ontkomt er niet aan: Reinerie Garantiemakelaars is onmiskenbaar sponsor van HCIJ. Van de logo’s op de clubkleding tot het scorebord, de bekertjes bij de bar, reclameborden langs elk veld en de vele andere vormen van sponsoring die lang niet allemaal zichtbaar zijn. Al jaren. "We sponsoren uit liefde voor de club. Het is niet exact te meten wat het precies voor ons doet, maar het voelt voor ons goed!”, aldus Owen van de Kant, mede-eigenaar van Reinerie Garantiemakelaars uit IJsselstein.

Iedereen een (t)huis
Thuis is de plek waar je droomt en herinneringen maakt, daarom wil je een makelaar die je een goed gevoel geeft, die je bij staat met de verkoop van je eigen plek én je helpt jouw nieuwe (t)huis te vinden. Reinerie Garantiemakelaars heeft een sterk team wat je hierbij graag van dienst is. Ze zijn ervaren, betrouwbaar, hebben kennis van zaken en veel lokale marktkennis. Of het nu gaat om vrijblijvend advies, ver- of aankoop, taxaties, nieuwbouw of om bedrijfspanden, het team van Reinerie staat voor je klaar. 

Helpende hand
Ook de hockeyclub is een soort van thuis voor Owen. Na er in het verleden zelf jaren te hebben gespeeld, vindt hij het nog altijd hartstikke leuk om in het weekend langs de lijn te staan kijken en iets te drinken in het clubhuis of op het terras. Hij komt er graag en hopelijk kan dit snel weer. De helpende hand die Owen namens Reinerie met de sponsoring biedt is overigens tweeledig, want naast het sponsoren steekt hij ook zelf zijn handen uit de mouwen op een klusdag. "Ik vind de representativiteit van de club belangrijk en wil dit ook graag zo houden en mijn steentje daarin bijdragen. Samen zorgen we voor het behoud van de HCIJ uitstraling.”, vertelde Owen enthousiast. 

Naast de makelaardij biedt Reinerie ook een uitgebreide dienstverlening op het gebied van hypotheken om haar klanten compleet te kunnen bedienen. Wil je meer weten, het woningaanbod zien of een afspraak plannen? Klik dan op deze link en je landt direct op de thuispagina van de Reinerie Garantiemakelaars website. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Pre-Order de nieuwe HCIJ Tech Sweater NU!
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein