header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
NST

Teamindelingen 2021-2022

Nieuws afbeelding 17-5-2021

Alle HCIJ-spelers die volgend seizoen in een ABC- of D-team spelen, hebben inmiddels via de mail bericht gekregen met betrekking tot de teamindelingen. Hier een korte samenvatting voor wie het gemist heeft.

C en D

Voor alle spelers die volgend seizoen uitkomen in een C- of D-team wordt volgende week de NST georganiseerd. Uitnodigingen en uitleg zijn verzonden, maar kun je onderaan dit artikel ook teruglezen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

A en B

Voor de spelers die volgend jaar in de A of B uitkomen zijn er selectieweken. Als je in het huidige jaar in MA1, MA2, MB1, MB2, MC1, of MC2 zit ben je automatisch uitgenodigd en hoef je niets te doen. Zit je in een ander team en denk je wél in aanmerking te komen voor een plekje in MA1, MA2, MB1, of MB2, dan kun je jezelf opgeven bij de betreffende lijnco√∂rdinator. Een vergelijkbaar systeem geldt ook voor de jongensteams. De huidige JA1, JB1 en JC1 zijn automatisch uitgenodigd. Spelers uit de JA2, JB2 en JC2 moeten zich persoonlijk inschrijven als ze in aanmerking willen komen voor de JA1 of JB1.

Sluitingsdatum: woensdag 19 mei

Je ontvangt een bevestiging als je je hiervoor aanmeldt. Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen voor 20 mei, neem dan contact met ons op via: [email protected]

Keepers

De keepers worden ingedeeld naar aanleiding van de persoonlijke wensen en de verrichtingen het afgelopen jaar. Hier wordt persoonlijk contact over opgenomen.

Nieuw lid

Mocht je geen lid zijn van HC IJsseloever en wil je volgend jaar wel bij ons spelen, dan kun je dit aangeven bij onze jeugdcommissie ([email protected])Zij zullen er dan voor zorgen dat je met de betreffende teamindelingsprocedure mee kunt doen.

Bijlages

Uitleg NST

Uitleg Selecties MA en MB

Uitleg Selecties JA en JB

 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein