header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Mijn naam is Daan Jongejan...

Nieuws afbeelding 27-5-2021
Hoi allemaal,

Mijn naam is Daan Jongejan, 30 jaar jong en vanaf dit seizoen trainer-coach van IJsseloever Dames 1. Na een aantal hele prettige gesprekken met bestuur en speelsters bleek snel duidelijk waar de club met Dames 1 naartoe wil en dat wij een gedeelde visie hebben over hoe wij deze sportieve ambities willen realiseren.

Na een actieve spelerscarrière van 15 jaar promotieklasse, hoofdklasse en een buitenlands avontuur in Nieuw-Zeeland kijk ik er naar uit om samen met deze jonge groep een sterk fundament te leggen om de komende jaren op door te bouwen. Na de eerste training is al te zien dat de intrinsieke motivatie hoog ligt en dat deze groep heel graag wil leren!

Naast Dames 1 ga ik mij ook inzetten voor MC1 en het trainen van MB1 en MA1. Ik hoop hiermee de meisjeslijn van een kwaliteitsimpuls te voorzien en hiermee de doorstroming richting Dames 1 te bevorderen. 

HC IJsseloever heeft mij warm ontvangen en vanuit allerlei hoeken ben ik benaderd door trainers en coaches die mij welkom heten, heel fijn!

Tot snel langs de lijn en HUP IJsseloever!
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein