header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren teams

-- Dames A (zondag) zoekt nieuwe speelsters! --

Nieuws afbeelding 8-6-2021

Heb jij samen hockeyen ook zo gemist? Stof je stick dan af, want wij zijn op zoek naar gezellige 30+ dames om ons team een frisse impuls te geven!

Als enthousiast damesteam met liefde voor het spel gaan wij graag voor de winst. Samen plezier hebben is voor ons minstens zo belangrijk naast het veld, dus op zondagmiddag borrelen we regelmatig na. 

Heb je een druk leven en wil je liever af en toe een wedstrijd overslaan? Herkenbaar! In ons team willen we iedereen die mogelijkheid bieden. Daarom bestaat ons team bij voorkeur uit een grote groep enthousiastelingen. 

Dat geeft ons ook de ruimte om genoeg wissels tijdens onze wedstrijden beschikbaar te hebben. Wisselen zien wij als een cadeautje. Je kunt in het veld maximaal presteren, zonder bang te zijn dat je conditie het laat afweten. Je teamgenoot staat klaar om het van je over te nemen.

Heb jij vroeger gehockeyd, of ben je nu trim lid en op zoek naar wat extra uitdaging op het veld, laat het ons weten! Ook wanneer jullie met meerdere dames uit jullie huidige team de sprong willen wagen zijn jullie van harte welkom!

Ben je overtuigd? Mooi dan ontmoeten we jou snel!
Heb je nog vragen? Stel ze dan via [email protected]

Oja, we trainen één keer per week. Kom gerust een keer meedoen!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe versoepelingen senioren
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein