header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Scheidsrechterscie

** Speciaal bericht voor onze fluiters **

Nieuws afbeelding 15-9-2021
INDELING SCHEIDSRECHTERS
De scheidsrechterscommissie krijgt veel vragen en opmerkingen naar aanleiding van de indelingen van scheidsrechters. In de bijlage ‘Hoe is het fluiten van wedstrijden geregeld op HCIJ?’ bij dit bericht, kan je alle informatie daarover teruglezen. 

SPELREGELS RONDOM DE HOGE BAL EN SPELEN MET EEN MASKER
Dit jaar zijn de spelregels voor veldhockey ongewijzigd gebleven. In de briefing van de KNHB voor het nieuwe seizoen 2021/2022 wordt wel aandacht gegeven aan nieuwe interpretaties rondom de spelregels voor de hoge bal en het spelen met een masker. Kijk snel hier om op de hoogte te zijn van de nieuwtjes. De KNHB heeft een leuke tool ontwikkeld om spelers en scheidsrechters te helpen om de regel rond de hoge bal/scoop goed te begrijpen en toe te passen. Kijk eens op deze pagina om aan de hand van 50 clips uitleg te krijgen over de regel. 

TIPS & ADVIES VOOR HCIJ CLUBSCHEIDSRECHTERS: GOED FLUITEN IN EEN NOTENDOP
Als jeugdspeler van HCIJ (of als ouder) ben je ingedeeld om op zaterdag een wedstrijd te fluiten. Om je daarbij behulpzaam te zijn staan in de pdf Goed Fluiten Bij HCIJ een paar belangrijke tips en adviezen. Neem die goed door vóórdat je gaat fluiten en je zult zien dat het allemaal veel gemakkelijker gaat. 

SPELREGELS JONGSTE JEUGD
Voor de jongste jeugd van onze club en hun ouders hebben we in het Spelregelboekje Jongste Jeugd de spelregels van het hockeyen bij de 3, 6 en 8-tallen op een rij gezet. We bevelen het van harte aan als ouders de spelregels samen met de jonge hockeysterren van onze club doornemen.

Heel veel plezier en succes. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met [email protected]

De scheidsrechterscommissieBijlage
 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein