header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Grote Clubactie gaat van start!

Nieuws afbeelding 16-9-2021
Met veel enthousiasme kunnen we mededelen dat HCIJ ook dit jaar gaat meedoen met de Grote Clubactie 2021. Deze actie zal op 18 september weer van start gaan.

WAT IS DE GROTE CLUBACTIE?
Al 49 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Verenigingen zijn de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. Meer informatie over deze stichting is te vinden op www.clubactie.nl.

HOE WERKT HET?
HCIJ gaat aan alle jeugd leden die momenteel spelen in de F, E, D en C teams, boekjes met loten beschikbaar stellen. Het is de bedoeling dat alle kinderen zoveel mogelijk loten gaan verkopen voor onze vereniging. We hebben ervoor gekozen om alleen lotenboekjes uit te delen, omdat deze voorzien zijn van een eenmalige machtiging. Daarmee voorkomen we dat de kinderen met geld over straat hoeven. Uiteraard mogen kinderen/teams uit de Benjamins, en de B en A teams ook voor onze club aan de slag. Er zullen tevens losse boekjes in de kantine liggen die voor iedereen die een bijdrage wil leveren, mee te nemen zijn. Dus ook broertjes/zusjes mogen met een eigen boekje voor HCIJ loten verkopen als ze dat leuk vinden. 

Een lot wordt verkocht voor 3,- per stuk en 80% van deze opbrengst komt ten gunste van de vereniging. Vanaf aanstaande vrijdag 17 september zullen alle lotenboekjes voor alle teams klaar liggen in het clubhuis voor trainers en coaches. De boekjes zullen uitgedeeld worden tijdens de trainingen of voor de wedstrijd en vanaf 18 september start de verkoop voor alle verenigingen. Iedereen heeft dan ongeveer 6 weken de tijd om zijn boekje met 20 loten te verkopen en weer in te leveren. Is je boekje eerder vol, dan kun je uiteraard een extra exemplaar van ons ontvangen. 1 november willen we graag alles weer ingeleverd hebben.  

Op 9 december is de publicatie van de trekking en weten we welke prachtige prijzen er zijn gewonnen. Het kind en het team dat de meeste loten hebben verkocht, zullen door ons extra in het zonnetje worden gezet en ontvangen een leuke prijs! 

DIGITAAL VERKOPEN/KOPEN.
Wil je liever niet aan de slag met boekjes, dan kun je ook digitaal verkopen. Via deze link kom je op de eigen HCIJ pagina en kun je gelijk je aankoop regelen. U doet onze vereniging een groot plezier wanneer uw kind hieraan zou kunnen deelnemen. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan even contact op via [email protected].  

Met vriendelijke groet,

Erik Huls

 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein