header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Barcommissie

Onze huiskamer is er voor iedereen!

Nieuws afbeelding 22-9-2021
Wij vinden het ontzettend fijn dat ons gezellige clubhuis door teams en commissies gebruikt wordt als huiskamer voor bijvoorbeeld wedstrijdanalyses, besprekingen en lunch of diner. Iedereen kan hier gebruik van maken door middel van een reservering via deze link.

Wat we wel graag willen benadrukken is dat onze huiskamer bij gebruik liever niet hoeft te veranderen in een rommelhok...

Als je reservering definitief is en je hebt geen barbezetting nodig dan willen we een aantal zaken nog even onder de aandacht brengen:
  • Gezelligheid in het clubhuis, daar houden we van, maar feestend ongedierte hebben we liever niet. Ruim dus je broodkruimels of andere etensresten op!
  • We vergissen ons allemaal wel eens als we ons bord opscheppen. Maar gaan er kilo’s voedsel weg (sowieso zonde) gooi dan de afvalzak waar het eten in zit buiten in de afvalcontainer!
  • Ben je een iets minder goede barman dan je dacht en heb je (fris)drank geknoeid, haal dan even een sopje over de bar of de grond als je klaar bent met stunten.
  • Wil je naast je carrière als hockeyspeler ook binnenhuisarchitect spelen en heb je de huiskamer een make-over gegeven? Zet het meubilair na je experiment terug in de oude opstelling.
  • Ben je chef geweest in de HCIJ keuken? Top! Helaas is er geen sous chef, dus je moet zelf de keuken schoon achterlaten.
  • Heb je eten of (fris)drank gepakt achter de bar zorg dan dat er direct wordt afgerekend. Iedereen profiteert van de omzet van de club!
  • HCIJ is heel gastvrij maar als jullie vertrekken, mogen de lampen uit en de deuren op slot! We hoeven niet iedereen over de vloer.
Als we ons hieraan houden, 
blijft onze huiskamer voor iedereen!

(Oh ja, nog 1 dingetje: onder 18 mag je nog geen alcohol drinken.)

 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein