header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Sponsor in de schijnwerpers; KMI Huidtherapie

Nieuws afbeelding 12-10-2021
KMI Huidtherapie doet alles om de huid beter te maken

HCIJ SPONSOR IN DE SCHIJNWERPERS | Sinds kort is KMI Huidtherapie toegetreden tot de sponsors van HCIJ. Niet geheel toevallig aangezien ze sinds september naast de praktijk in Nieuwegein nu ook in IJsselstein gevestigd zijn en dit graag kenbaar willen maken. Met 2 hockeyende kinderen en een bekend contact binnen de sponsorcommissie was de link en sponsormogelijkheid binnen HCIJ snel gelegd. "Mooi om zo enerzijds de club te kunnen ondersteunen en anderzijds KMI Huidtherapie onder de aandacht te brengen binnen IJsselstein”, vertelt eigenaresse Mireille Korst.

Bedreven en ervaren
Al ruim 30 jaar richt KMI zich op het leveren van producten en diensten voor de gezondheid van de mens. En met de huidtherapie is KMI inmiddels ook al vele jaren actief in de regio. Huidproblemen die door de gediplomeerde huidtherapeuten worden behandeld variëren van oedeem tot littekens en van acne tot couperose. Maar ook bijvoorbeeld overbeharing, ouderdomswratjes, wonden en huidoneffenheden worden in de praktijk in IJsselstein of Nieuwegein behandeld. "We doen eigenlijk alles om de huid beter te maken en vaak wordt dit ook nog eens gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar”, aldus Mireille.

Persoonlijke aandacht
Een passend behandelplan, eerlijk advies en persoonlijke aandacht vormen de basis voor het behandeltraject. Er wordt bij KMI Huidtherapie immers niet alleen gekeken naar de aandoening, maar vooral ook naar de persoonlijke situatie. En die verschilt keer op keer weer gezien de brede doelgroep van jong tot oud, mannen en vrouwen en vele verschillende huidproblemen die worden behandeld. Bovendien volgen de huidtherapeuten van KMI regelmatig scholingen en cursussen om de kwaliteit van de behandelingen hoog te houden en te werken volgens de nieuwste inzichten.

Meer weten? Lees verder op www.kmihuidtherapie.nl en ontdek wat KMI Huidtherapie mogelijk voor jouw huid, het grootste orgaan van de mens, kan betekenen.