header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Beslissing KNHB zaal na persco 24 januari

Nieuws afbeelding 19-1-2022

Beste leden, ouders/verzorgers,

De KNHB heeft ons gisteren laten weten dat zij haar beslissing over het wel of niet voortzetten van de zaalhockeycompetitie laat afhangen van de persconferentie op 24 januari.

Er zijn 2 scenario's denkbaar.

  • Vanaf 29 januari mag er weer competitie gespeeld worden en kan de zaalhockeycompetitie weer volledig opgepakt worden. In dat geval zal er in de resterende 4 weekenden gespeeld worden in de zaal en zullen we ook in de zaal blijven trainen.
  • Het weer mogen spelen van competitiewedstrijden wordt langer uitgesteld. In dat geval zal de zaalhockeycompetitie gestaakt worden en zullen we weer buiten gaan trainen.
Het is voor ons als club, vanwege de financiële consequenties, helaas onmogelijk om hierin onze eigen koers te varen. We zijn, voor het verloop van de komende weken, afhankelijk van de beslissing die de KNHB neemt. Zodra zij een beslissing heeft genomen, zullen wij een update delen met ons plan voor de komende weken.