header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Grote Clubactie 2022

Nieuws afbeelding 24-9-2022

 Beste ouders,

Met veel enthousiasme kunnen we mededelen dat HCIJ ook dit jaar gaat meedoen met de Grote Clubactie 2022. Deze actie gaat op 24 september van start, maar dit seizoen met een speciaal thema.

Eind van dit seizoen, gaan we ons zandveld, VELD 3 vervangen voor een nieuw (zand)veld. Dit kan HCIJ prima realiseren, maar door de schaarste aan materiaal en arbeid in Nederland, zijn de kosten voor een veld in 8 maanden tijd met minimaal 20% gestegen. Door deze stijgingen is een upgrade niet meer te realiseren.

Dit stond wel in de planning omdat we van steeds meer leden de terugkoppeling kregen dat ze graag op water of een semi water veld willen trainen en spelen in plaats van op zand. Een derde waterveld, is voor HCIJ sowieso financieel niet haalbaar. De extra kosten van een semi waterveld t.o.v. een zandveld zijn 30.000,- Dat zou omgerekend 30 euro per lid zijn.

We gaan daarom alle leden vragen om minimaal10 loten te (ver)kopen voor HCIJ. Realiseren we dat met elkaar, dan kunnen we vanuit het bestuur garant staan voor de vervanging van veld 3 naar een semi waterveld. Realiseren we dat niet, dan komt er een mooi kwalitatief verbeterd zandveld.

Wij vinden het vanuit het bestuur belangrijk om zoveel mogelijk opvolging te geven aan de wensen van onze leden, maar alleen als dit past binnen de financiële ruimte die er is en met de borging van de continuïteit van onze mooie vereniging.

Daarom de oproep aan iedereen om minimaal loten te (ver)kopen zodat we een upgrade van VELD 3 kunnen realiseren.

Wat is de Grote Clubactie?

Al 50 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Verenigingen zijn de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. Meer informatie over deze stichting is te vinden op www.clubactie.nl.

Hoe werkt het?

HCIJ gaat aan alle jeugdleden die momenteel spelen in de Jongste Jeugd t/m D teams, boekjes met loten beschikbaar stellen. Het is de bedoeling dat alle kinderen zoveel mogelijk loten gaan verkopen voor onze vereniging. We hebben ervoor gekozen om alleen lotenboekjes uit te delen, omdat deze voorzien zijn van een eenmalige machtiging en QR code. Daarmee voorkomen we dat de kinderen met geld over straat moeten. Er liggen ook losse boekjes in de kantine voor iedereen die een bijdrage. Dus ook broertjes/zusjes mogen met een eigen boekje voor HCIJ loten verkopen als ze dat leuk vinden.

Voor de teams C t/m senioren hebben we de digitale verkoop. Iedereen kan via onderstaande link, de HCIJ website, email of Social Media loten (ver)kopen. Ook hebben alle leden een eigen verkooppagina. Deel de link met zoveel mogelijk met vrienden, familie en buren.

https://lot.clubactie.nl/lot/hc--ijsseloever/120268

Een lot wordt verkocht voor 3,- per stuk en 80% van deze opbrengst komt ten gunste van de vereniging.

In het weekend van 17 september lagen de lotenboekjes voor alle teams klaar in het clubhuis voor trainers en coaches. De boekjes worden uitgedeeld tijdens de trainingen/wedstrijden en vanaf 24 september start de verkoop voor alle verenigingen. Iedereen heeft dan ongeveer 6 weken de tijd om zijn boekje met 20 loten te verkopen en weer in te leveren. Is je boekje eerder vol, dan kun je uiteraard een extra exemplaar van ons ontvangen. Op 5 november willen we graag alles weer ingeleverd hebben.

Op 6 december is de trekking en weten we welke prachtige prijzen er zijn gewonnen.

Het kind en het team dat de meeste loten hebben verkocht, worden door ons extra in het zonnetje gezet en ontvangen een leuke prijs. Daarnaast zal ieder kind dat 20 loten of meer verkoopt, sowieso een prijs (voucher) ontvangen vanuit de grote clubactie.

Veel teams die de afgelopen jaren hebben deelgenomen, kwamen wel aan gemiddeld 10 loten per teamlid. Maar dit jaar gaan we echt voor iets groots en ik roep iedereen op om de teams, leden en alle vrienden, familie en kennissen te mobiliseren zodat we volgend seizoen een prachtig nieuw semi waterveld hebben liggen op HCIJ.

U doet de vereniging een groot plezier wanneer uw kind hieraan zou kunnen deelnemen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan even contact op via [email protected]

 

Met vriendelijke groet,

Erik Huls