header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

Vrijwilligers gezocht!

30-9-2022

Beste HCIJ-ers,

We zijn met spoed op zoek naar vrijwilligers. Onderstaand een overzicht van functies waarvoor we invulling zoeken. Ondersteuning vanuit de verschillende commissies is essentieel om goede dienstverlening voor leden, vrijwilligers, sponsoren en werknemers te kunnen handhaven.

Deelname aan een van de commissies betekent vrijstelling voor bar- en groendienst en/of fluitbeurt.

Financiële duizendpoot
Die kan helpen met facturatie, contributie inning en andere administratieve taken.
Qua tijdsbesteding flexibel in te delen. Enige voorwaarde is affiniteit met het voeren van een administratie.

Communicatie Commissie
Beheer mailbox communicatie, plaatsen van berichten op de website, doorsturen van berichten voor plaatsen op de socials, berichtgeving richting leden, etc.
Qua tijdsbesteding flexibel in te delen.

LijncoördinatorJeugdcommissie
Wij zijn op zoek naar versterking voor de jeugdcommissie. Ben je benieuwd wat we precies doen en wil je onze commissie komen versterken? Mail dan naar [email protected] dan maken we graag een afspraak voor een oriënterend gesprek!

Voorzitter Evenementen Commissie
Ben jij een regelaar die het leuk vindt om feesten, evenementen en activiteiten te organiseren met een leuk team van enthousiaste vrijwilligers? Dan is deze rol geknipt voor jou.
De Evenementen Commissie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een commissie met centrale coördinatie over alle activiteiten die buiten de reguliere wedstrijden en trainingen om plaatsvinden op HCIJ.
Qua tijdsbesteding flexibel in te delen. Affiniteit met het organiseren van activiteiten en stakeholder management zijn een pre.

Wie komt ons team versterken? Stuur een bericht naar [email protected] voor meer informatie en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Met vriendelijke groet,

Erik Huls


 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein