header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Junioren teams

!!! Nu aanmelden Hoge Hoed toernooi !!!

Nieuws afbeelding 1-12-2022


Het is weer zover, het Hoge Hoed toernooi komt er aan! 

Op woensdag 28 december vanaf 9.00 uur tot uiterlijk 16.45 uur is het Hoge Hoed toernooi, zoals vanouds vindt dit zaaltoernooi plaats in de Bosrand in Benschop. 

Het is een toernooi voor de spelers uit de O10, O12 en O14. Je kan je vanaf nu aanmelden. Wees er snel bij, want vol=vol en ieder jaar zijn er veel aanmeldingen.
Deelname is gratis!

De naam van het toernooi zegt het al: Hoge Hoed. We doen alle aanmeldingen in de 'Hoge Hoed' en dan komen er leuke teams uit. Deze teams bestaan uit een mix van de niveaus.

Tijdens het toernooi speelt elk team even veel wedstrijden van 15 minuten. Ieder team heeft een kleur als naam en de spelers dragen een T-shirt in deze kleur. Spelers van team geel dragen dus gele T-shirts.

Belangrijkste is dat iedereen even veel speelt en een hele leuke dag heeft!

Het winnende team wordt getrakteerd op friet na de wedstrijden. Bij het winnende team schuift ook de winnende keeper aan, want de keepers hebben een eigen keeperscompetitie!

Het toernooi is exclusief eten en drinken. De bar is de hele dag open, dus je kan wat kopen, neem hiervoor je pinpas mee. Je eigen eten meenemen mag ook.

Hoe kan je je aanmelden als speler of als keeper?
Je stuurt een mail naar [email protected] . In deze mail geef je aan: je naam, in welk team je speelt en op welk mobiele telefoonnummer je ouders deze dag te bereiken zijn. Dat laatste is alleen voor het geval er wat ernstigs gebeurt.

We zoeken nog vrijwilligers voor de wedstrijdtafel en scheidsrechters. 
Geef je gezellig op! Ook dit kan via [email protected] .
· Ouders voor de wedstrijdtafel. Je houdt de standen bij en helpt de scheidsrechters de wedstrijden op tijd te laten beginnen en eindigen. 
· Wedstrijdballen beheer, heel belangrijk! Zonder ballen, tenslotte geen hockey. Je bent zo echt heel dichtbij de wedstrijden betrokken en de spelende teams, echt een aanrader. 
· Scheidsrechters voor het begeleiden van de wedstrijden van het leukste toernooi van HCIJ.

We zien jullie graag op 28 december!