header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

HCIJ SPONSOR IN DE SCHIJNWERPERS

Nieuws afbeelding 10-4-2023

Dealer Totaal Concept voor financiering, lease en verzekeringen

HCIJ SPONSOR IN DE SCHIJNWERPERS |Onlangs is er met Dealer Totaal Concept (DTC) uit IJsselstein een sponsorovereenkomst gesloten. DTC biedt deskundige advisering en diensten op het gebied van financiering, lease en verzekeringen. Tevens treden ze op als bemiddelaar voor het afsluiten van deze financiële producten.

 

Betrokken bij IJsselstein

Tom van Oekelen is Commercieel Manager bij DTC, woont al zijn hele leven in IJsselstein en zijn dochter is dit jaar begonnen bij de Benjamins. Hij vertelde dat DTC het sociale aspect van en binnen IJsselstein een warm hart toedraagt, maar nog niet eerder was het bedrijf sponsor van de hockeyclub. Nu dus wel en met een reden: "We hopen mede door de sponsoring en zichtbaarheid middels het bord langs het hoofdveld een nog bekender bedrijf binnen IJsselstein te worden. Voor onze dienstverlening, maar mogelijk ook de werving van studenten die bij ons willen komen werken.”.

 

Voor elk doel een passend product

Of er nu geld of een verzekering nodig is voor bijvoorbeeld een auto, caravan, camper, scooter, boot of keuken, DTC heeft altijd het juiste product. "We zijn al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van financieren en verzekeren en werken samen met meer dan 25 verschillende aanbieders. Daarbij kunnen wij alle kredietvormen en verzekeringen aanbieden én hebben wij hiervoor ook de aantrekkelijkste verzekeringsvoorwaarden in huis.”, aldus Tom.

 

Meer weten? Ga voor nog meer informatie naar www.dtc-lease.nl en lees aldaar verder over de diverse diensten die zij kunnen leveren.

 

 
Teamindeling en NST
Bardienst/Groendienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bar/groendienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein