header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Grote Clubactie 2019 | Heb jij al loten gekocht?!?

Nieuws afbeelding 10-10-2019

Beste HCIJ-ers,

Met veel enthousiasme kunnen we mededelen dat HCIJ ook dit jaar gaat meedoen met de 47e editie van De Grote Clubactie 2019. Deze actie gaat op zaterdag 14 september weer van start.

Wat is de Grote Clubactie?

Al jaren steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Verenigingen zijn de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. Meer informatie over deze stichting is te vinden op www.clubactie.nl.

Hoe werkt het?

HCIJ gaat aan alle jeugd leden die momenteel spelen in de F, E, D en C teams, boekjes met loten beschikbaar stellen. Het is de bedoeling, dat alle kinderen zoveel mogelijk loten gaan verkopen voor onze vereniging. We hebben ervoor gekozen om lotenboekjes uit te delen, omdat deze voorzien zijn van een eenmalige machtiging. Daarmee voorkomen we dat de kinderen met geld over straat hoeven. Uiteraard mogen kinderen uit de Funky, Benjamins, en de B en A teams ook voor onze club aan de slag. Er zullen losse Clubactie boekjes in de kantine liggen die voor iedereen die een bijdrage wil leveren mee te nemen zijn.

Vanaf woensdagavond 4 september zullen alle lotenboekjes voor alle teams klaar liggen in het clubhuis voor trainers en coaches. De boekjes zullen uitgedeeld worden tijdens de trainingen en vanaf 14 september start de verkoop voor alle verenigingen. Iedereen heeft dan ongeveer 6 weken de tijd om zijn boekje met 20 loten te verkopen en weer in te leveren. Is je boekje eerder vol, dan kun je uiteraard een extra exemplaar van ons ontvangen. 3 november willen we graag alles weer ingeleverd hebben. Dit kun je doen in de Clubactie boekjes box die in het Clubhuis komt te staan. 

Daarnaast kunnen loten, vanaf 14 september, ook digitaal worden verkocht via onderstaande link.  

https://toolbox.clubactie.nl/actie/HCIJsseloever

Namens het HCIJ Bestuur, willen we iedereen bedanken voor de geleverde bijdrage.

Als laatste kunnen we melden dat we voor het lid en het team dat de meeste loten verkoopt, nog een leuke prijs hebben.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit artikel, neem dan even contact op via [email protected]

Met vriendelijke groet,

HCIJ

 

 

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

ACTIE 10% korting bij Hockeyspullen.nl
 
Teamindeling en NST
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein