header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Verkerk Volvo nieuwe sponsor van HC IJsseloever!

Nieuws afbeelding 13-9-2019

Vanaf heden is Verkerk Volvo sponsor van HC IJsseloever. 
Volvo en hockey zijn al 25 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom zijn wij verheugd dat we met Verkerk Volvo een sponsorovereenkomst hebben afgesloten waarbij de Volvo Clubbonus geactiveerd is. 


Spelers en ouders van jeugdleden van Hockeyclub HC IJsseloever kunnen zorgen voor € 1.000 of € 500 in de clubkas! Met deze Clubbonus kunnen we de sponsorovereenkomst met 'onze' hockeyclub meer inhoud geven.

                                                                                                                

Hoe werkt het?

Als een speler of ouder/verzorger van een jeugdlid van HC IJsseloever een nieuwe auto koopt of leased bij Verkerk Volvo, stort Volvo Cars Nederland € 1.000,- in de clubkas. Daarnaast geeft Volvo Cars Nederland (t/m 31 december 2019) nu ook € 500,- bonus aan HC IJsseloever bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion.


Deze clubbonus gaat niet ten koste van de inruilwaarde of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Cars Nederland B.V., die deze bonus voor zijn rekening neemt. Dus als je een nieuwe Volvo gaat kopen of leasen en je hockeyt bij of bent een ouder/verzorger van een jeugdlid van HC IJsseloever, schaf deze dan aan bij één van de Volvo bedrijven van Verkerk Volvo. 


Voor meer info zie Verkerk Volvo of stuur een email naar [email protected]

 

Teamindeling en NST
Bardienst rooster
Webshop Clubcolors
Plan je in voor een bardienst

Contact

Adres
Zomerdijk 42
3402 MJ IJsselstein
030-6888226

Postadres
Postbus 100
3400 AC IJsselstein