header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Extra info Hoge Hoed! (Er zijn nog 'n paar plekken!)

Zaalhockey

2-12 ER ZIJN NOG WAT PLEKKEN VRIJ!
Extra info:
Het is een toernooi voor de spelers uit de E8, D en C. De naam van het toernooi zegt het al: Hoge Hoed. We doen alle aanmeldingen in de ‘Hoge Hoed en dan komen er teams uit. Deze teams bestaan uit een mix van de niveaus.

Lees verder

EXTRA datum zaalclinic!

Zaalhockey

25-11
De zaalclinic op 5 januari voor E en F tussen 9-12 is helemaal vol! Echter kunnen we melden dat we een extra mogelijkheid gecreëerd hebben om zoveel mogelijk kids te kunnen laten genieten van tips, tricks en oefeningen. We hebben daarom een extra clinic beschikbaar voor donderdag 6 januari tussen 9-12 uur (E-F).

Lees verder

HCIJ Marktplaats voor de zaal :)

Zaalhockey

24-11 Beste spelers en ouders,
Vanaf volgende week starten we met zaalhockeyen. Net als op het veld zijn een bitje en scheenbeschermers verplicht, maar daarnaast heb je spullen nodig die afwijken van de velduitrusting.
Even kort op een rij:
Keepers

Lees verder

GEZOCHT: Balkensjouwers

Zaalhockey

22-11
Aanstaande vrijdag, 26 november, vanaf 19:00 gaan we de zaalbalken naar ‘t Heem, de IJsselhal en de Poortdijk brengen. We kunnen hiervoor nog wat extra handen gebruiken...
Ben jij die sterke vrouw of man die die balken als luciferhoutjes verplaatst en heb je tijd? Meld je dan aan via [email protected] en kom ons helpen.

Lees verder