header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 16 oktober 2022
Tijd T/U Team Tegen team
17:00 Thuis DO25-3 SV Kampong Hockey DO25-5

HC IJsseloever en ondernemers gaan voor langdurige relatie

Sponsorcommissie

14-9
HC IJsseloever en ondernemers gaan voor langdurige relatie Sponsoren zijn van levensbelang voor de continuïteit van een vereniging, stellen Harald Oosting en Ronald Batenburg van de sponsorcommissie van HC IJsseloever, dé hockeyclub van IJsselstein. En hoe zorg je voor continuïteit? Door lange termijn contracten met ondernemers aan te gaan, aldus Oosting. ,,De

Lees verder

Niet alleen de club een bonus, maar jij ook!

Sponsorcommissie

2-9
Inmiddels is het bekend dat wanneer je bij Volvo Broekhuis of Muntstad in 2022 een nieuwe of gebruikte auto koopt of leaset, de club een bonus krijgt tot wel 1000 euro per verkochte auto.

Lees verder

Jouw naam op onze Tech sweater?

Sponsorcommissie

19-8
Beste leden,
Inmiddels lopen al heel veel leden in de HCIJ Tech Sweaters en zijn we alweer toe aan een volgende productie.
Om een volgende batch ook daadwerkelijk te kunnen gaan produceren zijn we op zoek naar nieuwe logo-sponsors voor op de mouw. Plus J. Schimmel zal ook deze productie weer op de borst staan.

Lees verder

250 euro clubbonus bij Muntstad!

Sponsorcommissie

19-1
Muntstad heeft voor IJsseloever een geweldige actie voor het jaar 2022. Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto bij Muntstad ontvangt de club maar liefst 250 euro! En zelfs de private lease valt onder deze regeling. 
Ga je voor een Audi of Volkswagen of voel je meer voor een Skoda of Seat? Alle merken doen mee!

Lees verder